RU UA
1

На основі меду: рецепт яблучного зефіру без додавання цукру

Рецепти 08:51 - 03 лютого 2023

Простий десерт зможе приготувати кожен

На основі меду: рецепт яблучного зефіру без додавання цукру

Як приготувати зефір вдома/Фото: Pexels

Смачні солодощі без додавання цукру можна приготувати вдома. Яблучний зефір на основі меду зможе порадувати вас та здивувати приємним смаком.

Домашній зефір: інгредієнти

  • Яєчний білок — 2 шт
  • Мед — 2 ч.л
  • Вода — 1/2 склянки
  • Яблука — 3 шт
  • Агар-агар — 10 г

Як приготувати домашній зефір

  1. Помийте яблука та видаліть серцевини. Половинки фрукта викладіть на деко та запікайте у духовці при 150 градусах 20 хвилин.
  2. Зачекайте декілька хвилин та зніміть шкірку. Розімніть м'якоть виделкою або блендером.
  3. Змішайте пюре з яблук та мед.
  4. Збийте білки до твердих піків. Додайте пюре та продовжуйте перемішувати.
  5. Розчиніть агар-агар у воді. Доведіть до кипіння та постійно перемішуйте. Прокип'ятіть 2-3 хвилини.
  6. Повільно вливайте суміш в білки та пюре. Під час цього потрібно не припиняти збивати блендером чи виделкою.
  7. Перекладіть суміш у кондитерський мішок. Видавіть зефіринки на деко, яке застелене пергаментом.
  8. Залиште яблучний зефір у прохолодному місці на 12 годин.

Домашній зефір з яблук та меду готовий. Смачного!

Раніше ми писали рецепт улюблених солодощів Біллі Айліш. Зірка розповіла, як можна порадувати себе без шкоди для здоров'я.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин