Улюблена страва Х'ю Джекмана: рецепт французьких млинців
Батько колись порадив актору підкорювати жінок за допомогою цієї страви

Рецепт французьких млинців/Фото: Getty images
Відомий австралійський актор є справжнім гурманом та любителем кулінарії. Батько Джекмана колись сказав: "Якщо ви коли-небудь хочете справити враження на когось, особливо на дівчину, найкраще приготувати їй французькі млинці". З того часу Х'ю Джекман їх готує.
Це традиційна страва французької кухні родом із Бретані, але популярні повсюдно: у кожному французькому місті можна знайти млинцю з асортиментом даної страви. Для його приготування не потрібно багато грошей та часу.
Складові
- Молоко – 2 склянки;
- Борошно пшеничне - 2 склянки;
- Яйця курячі – 3 шт.;
- Цукор – 1/4 склянки;
- Цукор ванільний - 1 чайна ложка;
- Сіль;
- Масло вершкове.
Алгоритм приготування
- Помийте та обітріть паперовими рушниками яйця. У чаші блендера з'єднуємо яйця, молоко, цукор, ваніль, сіль та борошно. Збиваємо тісто протягом 7-10 секунд. Для приготування млинців варто класти в тісто цукор та ваніль.
- Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. За допомогою вилки мажемо її шматком вершкового масла.
- Наливаємо приблизно 1/3 тіста до центру сковорідки. Відразу беремо сковороду за ручку, нахиляємо і крутимо, щоб тісто рівномірно розійшлося по дну. Млинці радимо готувати 1-2 хвилини, потім за допомогою лопатки перевертаємо тісто і смажимо ще 30 секунд. Готовий млинець викладаємо на велику плоску тарілку.
- Повторюємо самі дії з рештою теста
- Кладемо млинець у розгорнутому вигляді на тарілку і викладаємо на нього начинку.
Раніше ми ділилися рецептом яблучного пирога.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ