Коронна страва Тома Круза: як приготувати шніцель по-віденськи
Подавайте м'ясо з лимоном, салатом чи картоплею фрі

Рецепт від Тома Круза/Фото: колаж МЕТА, Getty Images
Американський кіноактор Том Круз має свою коронну страву. Найкраще за все він готує шніцель по-віденськи. Ви не витратите багато часу на приготування, однак хрумка та соковита страва стане головною на будь-якому столі.
Шніцель по-віденськи: інгредієнти
- Телятина, шніцель — 300 г
- Пшеничне борошно — 6 ст.л
- Яйця — 2 шт
- Панірувальні сухарі — 2 ст.л
- Лимон — 1 шт
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати шніцель по-віденськи
- Розріжте м'ясо завтовшки 1,5-2см навпіл (не до кінця). Розгорніть та відбийте молотком між змащеними оливкою олією листами пергаментного паперу.
- Збийте яйця та додайте сіль, перець.
- Посоліть м'ясо та обваляйте у борошні, яйці та панірувальних сухарях. Залиште шніцель у холодильнику на 5 хвилин.
- Смажте м'ясо 4 хвилини на середньому вогні. Час від часу його потрібно поливати гарячим маслом зі сковорідки. Переверніть шніцель та тримайте на вогні 3 хвилини (до рум'яної скоринки).
- Подавати страву радять з лимоном, салатом чи картоплею фрі.
Соковита страва від американського кіноактора готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт улюблених солодощів Біллі Айліш. Зірка розповіла, як можна порадувати себе без шкоди для здоров'я.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ