RU UA
1

Коронна страва Тома Круза: як приготувати шніцель по-віденськи

Рецепти 14:48 - 06 лютого 2023

Подавайте м'ясо з лимоном, салатом чи картоплею фрі

Коронна страва Тома Круза: як приготувати шніцель по-віденськи

Рецепт від Тома Круза/Фото: колаж МЕТА, Getty Images

Американський кіноактор Том Круз має свою коронну страву. Найкраще за все він готує шніцель по-віденськи. Ви не витратите багато часу на приготування, однак хрумка та соковита страва стане головною на будь-якому столі. 

Шніцель по-віденськи: інгредієнти

  • Телятина, шніцель — 300 г
  • Пшеничне борошно — 6 ст.л
  • Яйця — 2 шт
  • Панірувальні сухарі — 2 ст.л
  • Лимон — 1 шт
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати шніцель по-віденськи

  1. Розріжте м'ясо завтовшки 1,5-2см навпіл (не до кінця). Розгорніть та відбийте молотком між змащеними оливкою олією листами пергаментного паперу.
  2. Збийте яйця та додайте сіль, перець.
  3. Посоліть м'ясо та обваляйте у борошні, яйці та панірувальних сухарях. Залиште шніцель у холодильнику на 5 хвилин.
  4. Смажте м'ясо 4 хвилини на середньому вогні. Час від часу його потрібно поливати гарячим маслом зі сковорідки. Переверніть шніцель та тримайте на вогні 3 хвилини (до рум'яної скоринки).
  5. Подавати страву радять з лимоном, салатом чи картоплею фрі.

Соковита страва від американського кіноактора готова. Смачного!

Раніше ми писали рецепт улюблених солодощів Біллі Айліш. Зірка розповіла, як можна порадувати себе без шкоди для здоров'я.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин