RU UA
1

Економна та ароматна страва: покроковий рецепт капустяної запіканки з фаршем

Рецепти 11:00 - 07 лютого 2023

Молочно-яєчна заливка з сиром додасть ніжності

Економна та ароматна страва: покроковий рецепт капустяної запіканки з фаршем

Як приготувати капустяну запіканку з фаршем/Фото: Pinterest

Капустяна запіканка з фаршем — це страва, яка неймовірно проста у приготуванні та економна. Вона насичена смаком та ароматом. Приготуйте ніжну страву та порадуйте близьких людей.

Капустяна запіканка з фаршем: інгредієнти

  • М'ясний фарш — 400 г
  • Білоголова капуста — 600 г
  • Яйця — 2 шт
  • Молоко — 150 мл
  • Твердий сир — 80 г
  • Соняшникова олія — 40 мл
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати капустяну запіканку з фаршем

  1. Влийте 20 мл олію в сковорідку та нагрійте її. Додайте фарш, сіль та перець. Смажте 10 хвилин та постійно перемішуйте.
  2. Тоненько нашинкуйте капусту. Викладіть її у друшляк та облийте кип'ятком. Зачекайте, поки стече вода.
  3. Змастіть форму для запікання 20 мл олії. Викладіть рівним шаром половину капусти та додайте сіль. Покладіть зверху обсмажений фарш та накрийте капустою, що залишилася.
  4. Збийте яйця, молоко та сіль. Залийте сумішшю запіканку. Помістіть страву у духовку. Готуйте 30 хвилин при 180 градусах.
  5. Посипте запіканку сиром та запікайте ще 10 хвилин (до рум'яної скоринки).

Економна та смачна страва готова. Смачного!

Раніше ми писали покроковий рецепт капустняку по-полтавськи. Один із найсмачніших корисних супів готується дуже просто.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин