Економна та ароматна страва: покроковий рецепт капустяної запіканки з фаршем
Молочно-яєчна заливка з сиром додасть ніжності

Як приготувати капустяну запіканку з фаршем/Фото: Pinterest
Капустяна запіканка з фаршем — це страва, яка неймовірно проста у приготуванні та економна. Вона насичена смаком та ароматом. Приготуйте ніжну страву та порадуйте близьких людей.
Капустяна запіканка з фаршем: інгредієнти
- М'ясний фарш — 400 г
- Білоголова капуста — 600 г
- Яйця — 2 шт
- Молоко — 150 мл
- Твердий сир — 80 г
- Соняшникова олія — 40 мл
- Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Як приготувати капустяну запіканку з фаршем
- Влийте 20 мл олію в сковорідку та нагрійте її. Додайте фарш, сіль та перець. Смажте 10 хвилин та постійно перемішуйте.
- Тоненько нашинкуйте капусту. Викладіть її у друшляк та облийте кип'ятком. Зачекайте, поки стече вода.
- Змастіть форму для запікання 20 мл олії. Викладіть рівним шаром половину капусти та додайте сіль. Покладіть зверху обсмажений фарш та накрийте капустою, що залишилася.
- Збийте яйця, молоко та сіль. Залийте сумішшю запіканку. Помістіть страву у духовку. Готуйте 30 хвилин при 180 градусах.
- Посипте запіканку сиром та запікайте ще 10 хвилин (до рум'яної скоринки).
Економна та смачна страва готова. Смачного!
Раніше ми писали покроковий рецепт капустняку по-полтавськи. Один із найсмачніших корисних супів готується дуже просто.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ