До Дня святого Валентина: рецепт печива у формі сердечок
Зізнатися в ніжних почуттях можна за допомогою печива незвичайної форми

Рецепт печива у формі сердечок / Фото: Freepik
День Святого Валентина вже не за горами, а це означає, що час готувати приємні сюрпризи своїм другим половинкам.
Деталі
Здивувати кохану людину можна не тільки покупними презентами, а й приготованим власноруч печивом. Пропонуємо спробувати цей рецепт і створити романтичний настрій під час свята всіх закоханих.
Інгредієнти для печива
- Борошно пшеничне — 300 г
- Масло вершкове — 220 г
- Цукор-пісок — 100 г
- Пудра цукрова — 60 г
- Джем — 3 ст.л
- Жовток — 2 шт
- Кориця — ½ ч.л
- Сіль — дрібка
Рецепт печива у формі сердечок
- У глибокій мисці змішайте цукрове борошно, цукор-пісок і вершкове масло кімнатної температури. Досягніть повного з'єднання всіх компонентів, а потім додайте до них корицю і трохи солі. Гарненько все перемішайте, влийте жовтки і повторіть процес змішування.
- Просійте борошно і додайте його до решти інгредієнтів. Замісіть тісто, щоб не було грудочок і воно не прилипало до рук.
- Викладіть його на аркуш пергаменту, накрийте зверху ще одним і розкачайте в пласт приблизно 6 мм завтовшки. Відправте його на одну годину в холодильник.
- За допомогою форми серця виріжте шматочки тіста, а в центр додайте джем. Використовуйте для цього кулінарний мішок.
- Випікайте за 180 градусів 10 хвилин. Дайте печиву трохи охолонути та подавайте. Приємного апетиту!
Є ще один рецепт печива, яке здатне розтопити навіть найхолодніше серце. Спробуйте один раз і ви вже ніколи не забудете його смак.
Джерело:
health.fakty.com.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ