RU UA
1

"Польовий" рецепт борщу з тушонкою: як приготувати поживну і бюджетну страву

Рецепти 12:55 - 08 лютого 2023

Пропонуємо легкий рецепт незвичного борщу, який можна приготувати як вдома, так і в польових умовах

"Польовий" рецепт борщу з тушонкою: як приготувати поживну і бюджетну страву

Рецепт борщу з тушонкою/Фото: pexels

Зараз надзвичайно важливо пристосовуватися до різних умов проживання. Цей простий і швидкий рецепт улюбленого борщу стане в нагоді кожному. У матеріалі розповідаємо, як приготувати страву з додаванням тушонки. 

Інгредієнти

  • тушонка - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • буряк - 1 шт.
  • картопля - 6 шт.
  • капуста білоголова - 1/3 шт.
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

  1. У каструлю на 10 літрів покладіть нарізану картоплю, залийте водою. Поставте варитися на вогонь.
  2. Наріжте буряк, натріть моркву, цибулю подрібніть на невеликі кубики.
  3. Усі овочі обсмажте на жирі, злитому з банки тушонки, протягом 5-10 хвилин.
  4. Нарізану капусту додайте до картоплі. Усе ретельно перемішайте. Додайте тушковані овочі і тушонку.
  5. Залиште прокипіти 5-7 хвилин, а потім зніміть з вогню. Через 15-20 додайте необхідні спеції.

Раніше ми писали рецепт супу із холодцю та варених буряків. Смак буде нагадувати традиційну українську страву. 

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин