Смачний рецепт грибного супу: дієтична та пісна страва
Приготування не займає багато часу

Рецепт грибного супу/Фото: Getty images
Грибний суп є неймовірно корисною стравою з малою кількістю калорій. Він дуже ситний через клітковину, а також містить безліч вітамінів і мікроелементів. У нашій статті ми поговоримо про класичний рецепт креп-супу з грибів.
Складові
- Овочевий бульйон або вода – 1,5 л;
- Гриби (переважно шапміньйони) - 300 гр;
- 4 картоплі;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- Чебрець;
- Рослинна олія;
- Чорний мелений перець.
Алгоритм приготування
- Розігріваємо в каструлі рослинне масло і обсмажуємо до прозорості дрібно нарізану цибулю і часник.
- Нарізаємо кубиками картоплю і гриби, додаємо в каструлю. Після цього слід влити овочевий бульйон або гарячу воду, солити і варити під кришкою близько 15 хвилин.
- По готовності картоплі відливаємо половину рідини та подрібнюємо все, що є за допомогою блендера. Відвар варто додавати до того часу, поки вас не задовольнить густота супу.
- Доводимо суп до кипіння та варіть на маленькому вогні ще близько п'яти хвилин.
У період Великого посту хочеться не відмовлятися від смачних страв. Вихід у цій ситуації є. Ми пропонуємо незвичний рецепт голубців з грибами та гречкою. Українська пісна страва стане ідеальним обідом чи вечерею.
Джерело:
Фокус
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ