RU UA
1

Мексиканський мус з ананасами: рецепт улюбленого десерту Фріди Кало

Рецепти 16:12 - 07 березня 2023

Ця страва, як і творчість художниці дуже яскрава та насичена

Рецепт бататового мусу з ананасами від Фріди Кало/Фото: колаж Мета

Рецепт бататового мусу з ананасами від Фріди Кало/Фото: колаж Мета

Легендарна мексиканська художниця Фріда Кало дуже любила готувати для свого чоловіка Дієго Рівери. Вона спочатку не вміла готувати, і попросила колишню дружину свого коханого навчити її кулінарії, щоб радувати свого чоловіка смачними стравами.

Щоразу, коли художниця приносила чоловікові їжу, вона говорила: "Я тебе обожнюю". Ця традиція створювала іскру в їхніх стосунках. Кало готувала чудові мексиканські страви, однією з яких є бататовий мус з ананасами. Ділимося рецептом яскравого та смачного десерту.

Рецепт бататового мусу з ананасами від Фріди Кало: інгредієнти

  • Батат — 500 г;
  • Ананас свіжий — 250 г;
  • Кокосове молоко — 100 мл;
  • Цукор — 100 г;
  • Сік лайма — 20 мл.

Спосіб приготування бататового мусу з ананасами від Фріди Кало:

  1. Батат добряче помийте і просушіть, потім у шкірці запечіть у духовці до готовності протягом 25-30 хвилин.
  2. Дістаньте й остудіть, потім зніміть шкірку і пюруйте в зручний спосіб (товкачиком чи в блендері), додавши кокосове молоко.
  3. Ананас почистьте й наріжте кубиками, змішайте з цукром, викладіть у розігріту сковороду і карамелізуйте середньому вогні до появи сиропу.
  4. У піалку чи на тарілку викладіть бататовий мус, зверху викладіть підсмажений ананас, полийте сиропом і соком лайма. Смачного!

Емма Стоун використовує випічку, щоб впоратися з тривогою і панічними атаками. В одному з інтерв'ю Vogue знаменитість розповіла, що під час зйомок "Людини-павука" вона багато пекла, саме так вдавалося заспокоюватися. Пропонуємо і вам повторити на своїй кухні чорнично-лимонний хліб від Емми Стоун.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин