Сніданок мрії: рецепт "французьких тостів" з яблуками
Почніть свій день смачно, ситно та солодко
Рецепт "тостів" з кукурудзяної крупи з яблуками / Фото: Pixabay
Від сніданку значною мірою залежить, яким буде увесь наш день. Саме перший прийом їжі заряджає нас певним настроєм та забезпечує енергією. Ділимося з вами рецептом французьких тостів, які зроблять ранок кращим.
Вам знадобиться:
- 200 г кукурудзяної крупи
- 50 г цукрової пудри
- апельсин
- 2 яблука
- 200 мл яблучного соку
- пів чайної ложки меленої кориці
- пів столової ложки коричневого цукру
- столова ложка рослинної олії
- 100 г грецького йогурту
- спеції на смак
Спосіб приготування:
- В каструлю налийте воду, куди додайте олію та крупу. Кашу варіть, помішуючи час від часу, поки вона не загусне.
- Додайте цедру апельсина та цукрову пудру. Кашу вилийте на пергамент та розрівняйте. Почекайте, поки охолоне. Заздалегідь зробіть це: дайте крупі охолонути протягом 4 годин або поставте звечора на ніч в холодильник.
- Яблука розріжте на 8 шматочків, видаливши серцевину. Перекладіть в окрему каструлю з яблучним соком, корицею, цукром та спеціями.
- Доведіть до кипіння та варіть протягом 5 хвилин, поки яблука не стануть м'якими. Приберіть з каструлі за допомогою шумівки.
- Соус продовжуйте варити на середньому вогні протягом 10 хвилин, поки не загусне.
- Охолоджену кашу розріжте на 6 квадратів. Розігрійте пательню та обсмажте скибочки з кожного боку до рум'яності.
- Тости намажте йогуртом, зверху покладіть яблука та полийте сиропом.
Нещодавно ми ділилися рецептом хліба з морквою.
Джерело:
Редпост
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ