Апетитний плов із секретним інгредієнтом: покроковий рецепт
Страва з гарбузом, овочами та консервованою квасолею гарантовано здивує гостей

Рецепт плову з гарбузом/Фото: pixabay
Існує безліч варіантів цієї страви східної кухні, але ми пропонуємо вам приготувати плов із секретним інгредієнтом. Для цього знадобиться гарбуз, який вважається досить корисним та низькокалорійним продуктом.
Інгредієнти
- гарбуз - 300 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- часник, зубчики - 4 шт.
- рис - 200 г
- консервована квасоля - 200 г
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- приправа до плову - за смаком
- олія соняшникова - 100 мл
Спосіб приготування
- Гарбуз, цибулю, моркву й часник очистіть. Гарбуз наріжте невеликими кубиками, цибулю й часник дрібно наріжте, моркву натріть на тертку.
- У каструлю додайте олію, розігрійте й обсмажте цибулю з морквою. Пізніше додайте гарбуз, часник, сіль, перець, спеції, перемішайте і обсмажте протягом 4-5 хвилин.
- Покладіть до отриманої маси квасолю, промитий рис і залийте водою, щоб вона покривала рис на 3 см. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімального і готуйте так 30 хвилин. Якщо потрібно, додайте ще води та протушкуйте 15 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати грибний плов. Пропонуємо рецепт неймовірно смачної та легкої у приготуванні страви.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ