Корисна альтернатива картоплі-фрі: рецепт гарбузових паличок із пармезаном
Корисний фаст-фуд викличе справжнє захоплення і стане вашою улюбленою стравою

Рецепт гарбуза-фрі в духовці/Фото: скріншот
Гарбуз — коронний осінній продукт, проте його можна зберегти і до весни. Пропонуємо потішити себе та своїх близьких оригінальною стравою з гарбуза — шматочки гарбуза, запечені в духовці до хрусткої скоринки.
Цей ароматний і хрусткий запечений гарбуз фрі з пармезаном викличе справжнє захоплення. Корисний фаст-фуд оцінять і діти.
Рецепт гарбуза-фрі з пармезаном: інгредієнти:
- Гарбуз — 600 г,
- Пармезан — 50 г,
- Оливкова олія — 80 мл,
- Копчена паприка — 10 г,
- Часник сушений — 10 г,
- Крохмаль — 10 г,
- Сіль, перець чорний мелений — за смаком.
Спосіб приготування гарбуза-фрі з пармезаном:
- Гарбуз очистіть від шкірки та насіння і наріжте брусочками.
- У мисці змішайте оливкову олію, крохмаль і спеції. Брусочки гарбуза покладіть у миску з оливковою масою і добре перемішайте, щоб усі шматочки були покриті спеціями.
- Деко застеліть пергаментом і викладіть брусочки на невеликій відстані один від одного. Запікайте за температури 200°C 20-30 хвилин до рум'яної шкірочки.
- Готовий гарбуз викладіть на тарілку і посипте дрібно натертим пармезаном.
Начинок для вареників існує, здається, нескінченна кількість: вони бувають і солоні, і солодкі, і з сиром, і з вишнями, і з грибами, і т.д. і т.п. Однак звичні варіанти страви могли вже набриднути, тому пропонуємо вам незвичайне поєднання продуктів у начинці для вареників. Раніше ми ділилися рецептом вареників на пару з гарбузом, м'ясом і картоплею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!