RU UA
1

Корисна альтернатива картоплі-фрі: рецепт гарбузових паличок із пармезаном

Рецепти 08:11 - 15 березня 2023

Корисний фаст-фуд викличе справжнє захоплення і стане вашою улюбленою стравою

Рецепт гарбуза-фрі в духовці/Фото: скріншот

Рецепт гарбуза-фрі в духовці/Фото: скріншот

Гарбуз — коронний осінній продукт, проте його можна зберегти і до весни. Пропонуємо потішити себе та своїх близьких оригінальною стравою з гарбуза — шматочки гарбуза, запечені в духовці до хрусткої скоринки.

Цей ароматний і хрусткий запечений гарбуз фрі з пармезаном викличе справжнє захоплення. Корисний фаст-фуд оцінять і діти.

Рецепт гарбуза-фрі з пармезаном: інгредієнти:

  • Гарбуз — 600 г,
  • Пармезан — 50 г,
  • Оливкова олія — 80 мл,
  • Копчена паприка — 10 г,
  • Часник сушений — 10 г,
  • Крохмаль — 10 г,
  • Сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Спосіб приготування гарбуза-фрі з пармезаном:

  1. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння і наріжте брусочками.
  2. У мисці змішайте оливкову олію, крохмаль і спеції. Брусочки гарбуза покладіть у миску з оливковою масою і добре перемішайте, щоб усі шматочки були покриті спеціями.
  3. Деко застеліть пергаментом і викладіть брусочки на невеликій відстані один від одного. Запікайте за температури 200°C 20-30 хвилин до рум'яної шкірочки.
  4. Готовий гарбуз викладіть на тарілку і посипте дрібно натертим пармезаном.

Начинок для вареників існує, здається, нескінченна кількість: вони бувають і солоні, і солодкі, і з сиром, і з вишнями, і з грибами, і т.д. і т.п. Однак звичні варіанти страви могли вже набриднути, тому пропонуємо вам незвичайне поєднання продуктів у начинці для вареників. Раніше ми ділилися рецептом вареників на пару з гарбузом, м'ясом і картоплею.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин