Цей рецепт оладок із кабачків перевершить ваші очікування: готується просто
Таку страву цілком можна вважати універсальною, адже вона підійде і на сніданок, і на обід, і на вечерю

Покроковий рецепт пісних оладок із кабачків / Фото: timolina/Freepik
Рецепт пісних оладок із кабачків складається тільки з легких інгредієнтів, але при цьому, така страва допомагає насититися енергією на весь день.
Деталі
На його приготування піде не більше 30-40 хвилин. Ці оладки можна вживати навіть вегетаріанцям, адже в них відсутні м'ясо та молочні продукти.
Інгредієнти для оладок із кабачків
- Кабачок — 1 кг;
- Цибуля ріпчаста — 3 шт;
- Олія рослинна — 2 ст.л;
- Часник — 3 зубчики;
- Борошно горохове — 4 ст.л;
- Борошно пшеничне — 120 г;
- Паприка мелена — 1 ч.л;
- Сіль, перець — за смаком.

Рецепт пісних оладок із кабачків
- Очистіть кабачки від шкірки та насіння, а після цього натріть на тертці, додайте сіль і добре перемішайте. Через 15 хвилин процідіть зайву воду за допомогою друшляка і перекладіть їх у миску.
- Тонко наріжте ріпчасту цибулю й обсмажте на 2 столових ложках олії до золотистості. Приправте перцем і посипте сіллю за смаком.
- Видавіть часник через прес і змішайте його з цибулею та кабачками. Далі просіяне заздалегідь горохове борошно порційно всипайте в ємність і перемішуйте під час його додавання. Так само зробіть і з пшеничним борошном. Тісто має вийти густим.
- Добре розігрійте сковорідку та змастіть її олією. Столовою ложкою викладайте тісто і смажте, поки оладки не зарум'яняться. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати рибні котлети з хека. Їх можна без побоювання подавати на пісний стіл.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ