RU UA
1

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом неймовірно смачного запеченого плову

Рецепти 10:00 - 18 березня 2023

Простий у приготуванні плов прикрасить ваш стіл

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом неймовірно смачного запеченого плову

Рецепт плову від Ектора Хіменеса-Браво/Фото: колаж МЕТА

Безсумнівно, плов є чи не однією з найбільш універсальних страв для родинного застілля або ж скромної вечері. Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом запеченого плову у рукаві.

Інгредієнти

  • морква – 50 г
  • цибуля – 50 г
  • свинина – 100 г
  • рис басматі – 100–150 г
  • коріандр – 5 г
  • зіра – 5 г
  • куркума – 5 г
  • копчена паприка – 5 г
  • вода – 200–250 мл
  • оливкова олія – 20 мл
  • виноград – 30 г
  • перець, сіль – за смаком

Спосіб приготування

  1. Спочатку наріжте моркву та цибулю.
  2. Засипте у рукав рис басматі, свинину, моркву, цибулю і додайте оливкову олію та виноград. Додайте усі приправи, посоліть, поперчіть і залийте водою.
  3. Закрутіть пакет і ретельно перемішайте.
  4. Відправте у розігріту до 180 градусів духовку та готуйте протягом однієї години.

Раніше ми писали, як приготувати грибний плов. Пропонуємо рецепт неймовірно смачної та простої у приготуванні страви. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин