Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом неймовірно смачного запеченого плову
Простий у приготуванні плов прикрасить ваш стіл

Рецепт плову від Ектора Хіменеса-Браво/Фото: колаж МЕТА
Безсумнівно, плов є чи не однією з найбільш універсальних страв для родинного застілля або ж скромної вечері. Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом запеченого плову у рукаві.
Інгредієнти
- морква – 50 г
- цибуля – 50 г
- свинина – 100 г
- рис басматі – 100–150 г
- коріандр – 5 г
- зіра – 5 г
- куркума – 5 г
- копчена паприка – 5 г
- вода – 200–250 мл
- оливкова олія – 20 мл
- виноград – 30 г
- перець, сіль – за смаком
Спосіб приготування
- Спочатку наріжте моркву та цибулю.
- Засипте у рукав рис басматі, свинину, моркву, цибулю і додайте оливкову олію та виноград. Додайте усі приправи, посоліть, поперчіть і залийте водою.
- Закрутіть пакет і ретельно перемішайте.
- Відправте у розігріту до 180 градусів духовку та готуйте протягом однієї години.
Раніше ми писали, як приготувати грибний плов. Пропонуємо рецепт неймовірно смачної та простої у приготуванні страви.
Джерело:
hectorjimenezbravo/instagram
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ