RU UA
1

Ідеальна яєчня-бовтанка: рецепт приготування смачного і поживного сніданку

Рецепти 08:48 - 17 березня 2023

Як приготувати ідеальний скрембл з томатами, кукурудзою та зеленню

Ідеальна яєчня-бовтанка: рецепт приготування смачного і поживного сніданку

Рецепт яєчні-бовтанки з кукурудзою і томатами/Фото: Ketut Subiyanto/Pexels

Яєчня - це один з найпопулярніших видів сніданку. Тим паче, як і приготування борщу, кожна господиня має власний рецепт, як саме приготувати яєчну страву. Хтось готує омлет, хтось просто смажить яйця, а хтось готує бовтанку. Ми пропонуємо вам оновлений і дуже смачний рецепт ніжної яєчні-бовтанки (скрембл). Він швидкий у приготуванні та ідеально підходить для сніданку.

Деталі

Пропонуємо вам приготувати яєчню-бовтанку з кукурудзою, зеленою цибулею та томатами — це чудова варіація класичного скремблу на сніданок.

Цей рецепт можна видозмінювати за власними вподобаннями: можна додати ковбасу, бекон, гриби, шинку, сир або скибочки авокадо перед подачею на стіл.

Секрет ідеального скремблу полягає в енергійному збиванні яєць у мисці перед додаванням на сковороду.

Інградієнти (на 4 порції)

  • Вершкове масло - 2 ст.л.;
  • Олія соняшникова рафінована - 1/2 ст.л.;
  • Зерна кукурудзи - 1 склянка;
  • Курячі яйця - 8 шт.;
  • Помідори - 2 шт.;
  • Зелена цибуля;
  • Сіль, спеції - за смаком.

Спосіб приготування

  1. Наріжте томати середніми шматочками та підготуйте кукурудзу до смаження. Якщо вона була заморожено, то попередньо промийте водою і відкиньте на друшляк.
  2. На пательні нагрійте вершкове масло та олію на середньому вогні. Додайте нарізані томати та зелену цибулю та готуйте близько 5 хвилин, періодично помішуючи. Додайте кукурудзу, перемішайте та готуйте ще близько 2 хвилин.
  3. Поки смажаться інгредієнти, у невеликій мисці збийте яйця з сіллю, можете додати спеції за бажанням.
  4. Суміш яєць вилийте у сковорідку до томатів та кукурудзи і готуйте на середньому вогні, не перемішуючи, поки суміш не почне схоплюватися.
  5. Потім двічі перемішайте або поки яйця не змішаються з томатами та зеленою цибулею, і готуйте близько 2 хвилин або поки яйця не набудуть потрібної вам консистенції.
  6. Перекладіть на тарілку і подавайте страву теплою.

Також пропонуємо вам відкрити для себе новий смак дерунів. Ніжні та хрусткі водночас: рецепт французьких дерунів від Джулії Чайлд.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин