Апетитна страва з грибами: готуємо ризото за рецептом Олі Полякової
Українська зірка поділилася рецептом смачної страви для всієї родини

Рецепт ризото від Олі Полякової/Фото: колаж МЕТА
Співачка Оля Полякова часто ділиться із шанувальниками оригінальними та простими рецептами, які може повторити чи не кожен. Знаменитість розповіла, як приготувати ризото з грибами.
Інгредієнти
- білі гриби — 500 г
- рис — 300 г
- курячий, телячий, або овочевий бульйон
- часник
- розмарин
- пармезан — 30 г
- вершкове масло — 30 г
- сіль перець
- біле вино
Спосіб приготування
- Наріжте великими шматками гриби, 2 великих зубчики часнику.
- На розігріту з олією сковороду покладіть часник і розмарин, потім додайте гриби.
- Розмарин варто дістати. Висипте рис у сковорідку з грибами і часником. Ретельно все перемішайте.
- Налийте приблизно 100 мл білого вина і випаріть його.
- Коли алкоголь випарується, налийте трохи гарячого бульйону. Додавайте бульйон і помішуйте, поки рис не приготується.
- Натріть пармезан і додайте його до ризото.
- На завершення приготування додайте трохи холодного вершкового масла.
Раніше ми писали, як приготувати стейки з лосося з імбиром. Простий і покроковий рецепт.
Джерело:
Оля Полякова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ