Усі вимагатимуть добавку: рецепт яблучного пирога в духовці
Рецепт дуже схожий на класичну шарлотку, але готується значно швидше

Покроковий рецепт яблучного пирога / Фото: Freepik
Цей рецепт яблучного пирога в духовці наповнить дім чудовим ароматом, а встояти перед шматочком такого частування не зможуть навіть володарі найсильнішої волі.
Деталі
Подібна легка випічка може подаватися навіть на вечірній стіл і чудово підходить до чаю або посиденьок у сімейному колі.
Інгредієнти для яблучного пирога
- Яблуко — 300 г;
- Яйце — 3 шт;
- Борошно пшеничне;
- Розпушувач — 0,5 ч.л;
- Масло вершкове;
- Цукор-пісок — 1 склянка.
Рецепт яблучного пирога в духовці
- Змішайте яйця з цукром, розпушувачем і борошном. Останнє додавайте доти, доки тісто не стане схожим на сметану.
- Вимийте яблука та видаліть із них серцевину з кісточками. За бажанням можете видалити шкірку. Наріжте їх часточками.
- Вершковим маслом добре змастіть форму для випікання і викладіть на дно яблучні часточки.
- Влийте тісто і відправте випікатися приблизно на 30 хвилин. Дізнатися готовність можна за допомогою сірника - якщо він виходить із пирога сухим, значить його можна діставати з духовки.
Пропонуємо також спробувати рецепт яблучного пирога на сковорідці. Готується він усього кілька хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ