RU UA
1

Усі вимагатимуть добавку: рецепт яблучного пирога в духовці

Рецепти 20:30 - 17 березня 2023

Рецепт дуже схожий на класичну шарлотку, але готується значно швидше

Яблучний пиріг

Покроковий рецепт яблучного пирога / Фото: Freepik

Цей рецепт яблучного пирога в духовці наповнить дім чудовим ароматом, а встояти перед шматочком такого частування не зможуть навіть володарі найсильнішої волі.

Деталі

Подібна легка випічка може подаватися навіть на вечірній стіл і чудово підходить до чаю або посиденьок у сімейному колі.

Інгредієнти для яблучного пирога

  • Яблуко — 300 г;
  • Яйце — 3 шт;
  • Борошно пшеничне;
  • Розпушувач — 0,5 ч.л;
  • Масло вершкове;
  • Цукор-пісок — 1 склянка.

Рецепт яблучного пирога в духовці

  1. Змішайте яйця з цукром, розпушувачем і борошном. Останнє додавайте доти, доки тісто не стане схожим на сметану.
  2. Вимийте яблука та видаліть із них серцевину з кісточками. За бажанням можете видалити шкірку. Наріжте їх часточками.
  3. Вершковим маслом добре змастіть форму для випікання і викладіть на дно яблучні часточки.
  4. Влийте тісто і відправте випікатися приблизно на 30 хвилин. Дізнатися готовність можна за допомогою сірника - якщо він виходить із пирога сухим, значить його можна діставати з духовки.

Пропонуємо також спробувати рецепт яблучного пирога на сковорідці. Готується він усього кілька хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин