Аджика з волоськими горіхами: пісний соус до гарніру
Готується дуже швидко

Аджика з волоськими горіхами: пісний соус до гарніру/ Фото: ua-novosti
Пісний стіл можна доповнити смачним соусом з перцю та волоських горіхів. Вийде швидка аджика. Цей соус підійде до гарнірів та бутербродів.
Що треба:
- гострий перець — 100 г;
часник — 100 г;
волоські горіхи — 100 г;
сіль — 1 ч.л.;
цукор — 2 ч.л.;
яблучний оцет — 1 ст.л.
Приготування:
Почніть з перців. Приберіть з них насіння. Волоські горіхи підсмажте на сухій сковороді. Так їх смак стане виразнішим та концентрованішим. Тепер відправте з горіхами все разом в блендер: часник, сіль, цукор, оцет. Збийте до однорідної маси чи так, щоб відчувались трохи маленькі шматочки.
Варити таку аджику не потрібно. Цукор краще додавати не одразу весь, а частинками, куштуючи смак.
Раніше ми писали про те, що Верховна Рада закликала світ не допускати спортсменів з білорусі та рф до міжнародних змагань.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!