ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Старий рецепт на новий лад: фаршировані яйця в хрусткій паніровці

Рецепти 15:00 - 13 квітня 2025

Якщо вам уже набридли стандартні яєчні половинки з начинкою, пропонуємо спробувати щось новеньке

Фото: winiary.pl

Фото: winiary.pl

Фаршировані яйця — страва, яка знайома всім. Кожна господиня створює начинку з власним акцентом, але можна піти ще далі та приготувати їх по-новому.

Сьогодні рекомендуємо вивчити цей рецепт фаршированих яєць, які повністю покриваються хрусткою скоринкою з панірування.

Інгредієнти

  • Яйце - 6 шт
  • Соус тартар - на смак
  • Планувальні сухарі - 1 упаковка
  • Олія для смаження
  • Сіль, перець - на смак
  • Зелена цибуля для прикраси

Рецепт

  1. Зваріть 4 яйця і розріжте їх навпіл уздовж, а сирі збийте виделкою в окремій мисці з додаванням солі та перцю.
  2. Кожну яєчну половинку без жовтка ретельно обваляйте в сирому яйці, а потім у планувальних сухарях.
  3. Обсмажуйте з двох боків у великій кількості олії до утворення апетитної, золотистої скоринки.
  4. В одну з половинок додайте соус із рубаною зеленою цибулею, а потім з'єднайте з іншою половинкою яйця та подавайте. Смачного!

Також спробуйте курячі грудки по-італійськи.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин