Старий рецепт на новий лад: фаршировані яйця в хрусткій паніровці
Якщо вам уже набридли стандартні яєчні половинки з начинкою, пропонуємо спробувати щось новеньке

Фото: winiary.pl
Фаршировані яйця — страва, яка знайома всім. Кожна господиня створює начинку з власним акцентом, але можна піти ще далі та приготувати їх по-новому.
Сьогодні рекомендуємо вивчити цей рецепт фаршированих яєць, які повністю покриваються хрусткою скоринкою з панірування.
Інгредієнти
- Яйце - 6 шт
- Соус тартар - на смак
- Планувальні сухарі - 1 упаковка
- Олія для смаження
- Сіль, перець - на смак
- Зелена цибуля для прикраси
Рецепт
- Зваріть 4 яйця і розріжте їх навпіл уздовж, а сирі збийте виделкою в окремій мисці з додаванням солі та перцю.
- Кожну яєчну половинку без жовтка ретельно обваляйте в сирому яйці, а потім у планувальних сухарях.
- Обсмажуйте з двох боків у великій кількості олії до утворення апетитної, золотистої скоринки.
- В одну з половинок додайте соус із рубаною зеленою цибулею, а потім з'єднайте з іншою половинкою яйця та подавайте. Смачного!
Також спробуйте курячі грудки по-італійськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні