Яєчня у хлібі з гуакамоле: ранковий бургер для тих, хто не любить ранки
Дуже цікавий рецепт яєчні

Яєчня у хлібі з гуакамоле: ранковий бургер для тих, хто не любить ранки / Фото: cookpad
Важко прокидатися? Цей сніданок може все змінити. Хрусткий хліб, ніжна яєчня і свіже гуакамоле з лаймом створюють ідеальну комбінацію – ситно, швидко і смачно. Це не просто їжа – це спосіб полюбити ранок.
Деталі
Інгредієнти (на 2 порції):
- Цільнозерновий або білий хліб – 2 великі скибки
- Яйця – 2 шт
- Авокадо – 1 стиглий
- Помідор – 1 невеликий
- Лайм або лимонний сік – 1 ч. л.
- Часник – 1 зубчик
- Оливкова олія – 1 ч. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Масло або олія – для смаження
Покрокове приготування:
- Підготуйте гуакамоле. Розімніть авокадо виделкою, додайте дрібно нарізаний помідор, часник, сік лайма, сіль і перець. Добре перемішайте – гуакамоле готове.
- Зробіть отвори у хлібі. У центрі кожної скибки хліба виріжте коло – воно стане «гніздом» для яйця.
- Підсмажте хліб з яйцем. Розігрійте пательню з невеликою кількістю масла. Покладіть скибку хліба, розбийте яйце в отвір і смажте на середньому вогні 2–3 хвилини. Переверніть обережно, щоб підсмажити з другого боку.
- Збирайте бургер. На одну скибку з яєчнею викладіть гуакамоле. Можна накрити другою скибкою або подавати відкритим.
Порада: Додайте трошки сиру чеддер або листок салату – і ваш ранковий бургер стане ще смачнішим.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні