Теплий салат з яловичиною, чері та блакитним сиром: вишукана страва для особливого вечора
Насолоджуйтеся ніжним поєднанням смаків та ароматів!

Теплий салат із яловичиною, чері та блакитним сиром / Фото: freepik
Цей теплий салат - справжня симфонія смаку! Ніжна яловичина, соковиті чері, пікантний блакитний сир і ароматний журавлинний соус - це ідеальне поєднання, яке подарує вам незабутні гастрономічні враження.
Інгредієнти
- Яловичина - 400 г
- Теріякі/унагі - 1 ст. л.
- Хлоп'я чилі - 1 ч. л.
- Часник (пресований) - 1-2 зубчики
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Шпинат/салатний мікс - до смаку
- Оливкова олія
- Сіль - до смаку
- Перець - до смаку
- Помідори чері - 200 г
- Маринована червона цибуля - до смаку
- Блакитний сир - 100 г
- Грана падано/пармезан - 30-40 г
- Журавлинний соус
Приготування
- Яловичину зачистити від плівок, нарізати смужками (упоперек волокон).
- Замаринувати яловичину в соєвому соусі, теріякі/унагі, хлоп'ях чилі та часнику.
- Обсмажити яловичину на розігрітій сковороді з оливковою олією 5-6 хвилин на великому вогні, постійно помішуючи.
- Зняти яловичину зі сковороди та обсмажити на ній розрізані навпіл помідори чері 2-3 хвилини.
- На тарілку викласти шпинат/салатний мікс, полити оливковою олією, посолити та поперчити.
- Викласти яловичину, чері, мариновану цибулю, шматочки блакитного сиру та тертий сир.
- Полити журавлинним соусом.
- Подавати теплим.
Поради
- Замість яловичини можна використовувати телятину або курку.
- Додати в салат інші овочі за смаком (болгарський перець, огірок, авокадо).
- Замінити блакитний сир на інший сир з пліснявою або фетою.
- Прикрасити салат свіжою зеленню.
Цей салат - це справжнє задоволення! Спробуйте його приготувати, і ви не пошкодуєте!
Джерело:
Настюшка
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні