ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Бурякові деруни зі сметаною: рецепт смачної та соковитої закуски

Рецепти 11:00 - 23 березня 2025

Теплі та хрусткі бурякові деруни ідеально поєднуються з холодними вершками та ніжним лососем

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Таку закуску можна приготувати дуже швидко. Корисний рецепт, коли гості вже прийшли, а на кухні жодної виразної страви.

Інгредієнти

Для дерунів:

  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт., дрібно нарізана
  • Часник - 1 зубчик, роздавлений
  • Картопля - 200 г, очищена
  • Буряк - 550 г, очищений
  • Яйця - 2 шт., злегка збиті

Для тартару:

  • Філе лосося - 450 г, без шкіри
  • Шалот - 2 шт., дуже дрібно нарізаний
  • Кріп - 2 ст. л., дрібно нарізаний
  • Лимонний сік - з ½ лимона
  • Оливкова олія - 3 ст. л.

Як готувати

  1. На сковороді обсмажте з додаванням олії дрібно нарізану цибулю з часником до легкої золотистості.
  2. Картоплю і буряк натріть, відіжміть зайву рідину і змішайте зі смаженою цибулею, яйцями, сіллю і перцем.
  3. Наріжте кубиками філе лосося і з'єднайте з куренем, кропом, лимонним соком, олією та сіллю. У вас має вийти соковита консистенція.
  4. Викладіть на сковороду овочеву суміш ложкою. Смажте з обох боків, поки вони не підрум'яняться.
  5. Зверху готові деруни потрібно покрити приготованим тартаром із лосося, а потім швидше насолоджуватися дивовижною закускою.

Нагадаємо, з цим рецептом ви спечете білий хліб за 30 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин