ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яловичі кебаби з перцем і розмарином: смак літа на шпажці

Рецепти 15:19 - 23 червня 2025

Страва готується 30 хвилин

Яловичі кебаби з перцем і розмарином: смак літа на шпажці

Яловичі кебаби з перцем і розмарином: смак літа на шпажці/Фото: przepisy.pl

Яловичі кебаби з перцем та розмарином — це справжній вибух смаку. Соковита яловичина дає насичений м’ясний смак, особливо якщо використано фарш із невеликим вмістом жиру. Перець додає солодкувату пікантність, а при готуванні він карамелізується, створюючи апетитну скоринку. Розмарин надає страві середземноморського аромату, який чудово поєднується з м’ясом і робить смак глибшим та вишуканішим.

Що треба:

  • вирізка - 600 грамів
  • Приправа для м'яса - 3 столові ложки
  • червоний перець - 2 штуки
  • гірчиця - 1 столова ложка
  • зубчик часнику - 1 чайна ложка
  • сушений розмарин - 1 столова ложка
  • оливкова олія - 5 ложок

Приготування:

Змішайте приправу з оливковою олією, часником, гірчицею та розмарином у мисці. Наріжте м’ясо великими кубиками (близько 3 см) і змішайте з приготованим маринадом. Відставте на кілька хвилин у прохолодне місце.

Тим часом видаліть видовбані перці та наріжте їх кубиками розміром з м’ясо. Замочіть палички шампура у воді на кілька хвилин, щоб вони не підгоріли під час смаження на грилі.

Начиняти мариноване м’ясо по черзі шматочками перцю та смажити на грилі близько 8 хвилин, час від часу перевертаючи. Подавати з салатом та печеною картоплею.

Страва є ідеальним варіантом для літніх вихідних або святкувань на природі. Кебаби виглядають апетитно й ароматно, тож точно справлять враження на гостей.

Раніше ми писали про те, як приготувати свинячу вирізку в беконі з ананасом на рисовій подушці.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин