Яловичі кебаби з перцем і розмарином: смак літа на шпажці
Страва готується 30 хвилин

Яловичі кебаби з перцем і розмарином: смак літа на шпажці/Фото: przepisy.pl
Яловичі кебаби з перцем та розмарином — це справжній вибух смаку. Соковита яловичина дає насичений м’ясний смак, особливо якщо використано фарш із невеликим вмістом жиру. Перець додає солодкувату пікантність, а при готуванні він карамелізується, створюючи апетитну скоринку. Розмарин надає страві середземноморського аромату, який чудово поєднується з м’ясом і робить смак глибшим та вишуканішим.
Що треба:
- вирізка - 600 грамів
- Приправа для м'яса - 3 столові ложки
- червоний перець - 2 штуки
- гірчиця - 1 столова ложка
- зубчик часнику - 1 чайна ложка
- сушений розмарин - 1 столова ложка
- оливкова олія - 5 ложок
Приготування:
Змішайте приправу з оливковою олією, часником, гірчицею та розмарином у мисці. Наріжте м’ясо великими кубиками (близько 3 см) і змішайте з приготованим маринадом. Відставте на кілька хвилин у прохолодне місце.
Тим часом видаліть видовбані перці та наріжте їх кубиками розміром з м’ясо. Замочіть палички шампура у воді на кілька хвилин, щоб вони не підгоріли під час смаження на грилі.
Начиняти мариноване м’ясо по черзі шматочками перцю та смажити на грилі близько 8 хвилин, час від часу перевертаючи. Подавати з салатом та печеною картоплею.
Страва є ідеальним варіантом для літніх вихідних або святкувань на природі. Кебаби виглядають апетитно й ароматно, тож точно справлять враження на гостей.
Раніше ми писали про те, як приготувати свинячу вирізку в беконі з ананасом на рисовій подушці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!