Як приготувати незабутню карбонару: ось рецепт і кілька секретів
Навіть у ресторанах так смачно не приготують

Фото: Freepik
Таку пасту куштував кожен хоч раз у своєму житті. А якщо ви належите до тих щасливчиків, які її ще не їли, тоді вам фантастично пощастило.
Пропонуємо освоїти дуже простий рецепт карбонари, від якої ваші смакові рецептори почнуть битися в екстазі.
Готується всього 15 хвилин, а на підготовку продуктів піде і того менше.
Інгредієнти
- Спагеті - 1 упаковка
- Олія оливкова - 1 ст.л
- Часник - 1 зубчик
- Панчета - 80 г
- Куряча грудка - 1 шт
- Яйце - 2 шт
- Грана падано - 100 г
- Масло вершкове - 1 ст.л
Як приготувати карбонару
- Спагеті приготуйте як зазвичай, згідно з інструкціями на упаковці. Рекомендуємо довести їх до стану аль-денте, щоб вони залишилися пружними.
- Змастіть сковорідку олією, обсмажте часник цілком зі шматочками панчети — вони мають покритися апетитною скоринкою. Після цього можна додавати смужки курячого філе. Щойно м'ясо приготується, можна видалити часник.
- У глибокій мисці збийте яйця із сиром і чорним перцем.
- У сковороду до м'яса влийте кілька столових ложок води з-під пасти. Також не забудьте оливкову олію. Злийте воду і перекладіть пасту в сковороду.
- Влийте яєчну суміш і перемішайте все, щоб яйце дійшло до потрібної стадії приготування в теплі.
- Розкладіть по тарілках, зверху притрусіть тертим сиром і насолоджуйтеся. Смачного!
Раніше ми розкрили гідний рецепт салату для здоров'я, який точно варто додати в раціон.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні