Варто спробувати: рецепт соковитої пасти з морепродуктами
Рецепт на 4 порції, тож не забудьте запросити родину

Фото: bbcgoodfood.com
Приготувати пасту зможе навіть кулінар-початківець, але одними макаронними виробами наїстися навряд чи вийде.
Тому пропонуємо вивчити уважно цей рецепт пасти з морепродуктами, який розрахований на 4 порції.
Він належить до дуже легких, головне — чітко дотримуватися покрокових інструкцій. На все у вас піде не більше 20 хвилин.
Інгредієнти
- Олія оливкова - 1 ст.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Паприка - 1 ч.л
- Консервовані томати - 400 г
- Бульйон курячий або кубик - 1 л
- Лінгвіні або спагеті - 300 г
- Заморожена суміш морепродуктів - 240 г
- Петрушка - дрібка
Як готувати
- У великій і глибокій пательні обсмажте дрібно нарізані цибулю з часником із додаванням олії близько 5 хвилин, щоб вони стали золотистими та м'якими. Додайте паприку, нарізані томати та влийте бульйон. Доведіть до кипіння.
- Вогонь виставте на мінімальний, викладіть пасту і готуйте 7 хвилин. Намагайтеся регулярно помішувати, щоб вона не злиплася.
- Далі можна додавати вже розморожені морепродукти й тушкувати все ще 3 хвилини до повного приготування пасти.
- Приправте на смак, притрусіть рубаною петрушкою та подавайте зі скибочками лимона. Смачного!
Раніше ми дізналися, як приготувати незабутню пасту карбонару.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні