ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Варто спробувати: рецепт соковитої пасти з морепродуктами

Рецепти 06:00 - 26 квітня 2025

Рецепт на 4 порції, тож не забудьте запросити родину

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Приготувати пасту зможе навіть кулінар-початківець, але одними макаронними виробами наїстися навряд чи вийде.

Тому пропонуємо вивчити уважно цей рецепт пасти з морепродуктами, який розрахований на 4 порції.

Він належить до дуже легких, головне — чітко дотримуватися покрокових інструкцій. На все у вас піде не більше 20 хвилин.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 1 ст.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Паприка - 1 ч.л
  • Консервовані томати - 400 г
  • Бульйон курячий або кубик - 1 л
  • Лінгвіні або спагеті - 300 г
  • Заморожена суміш морепродуктів - 240 г
  • Петрушка - дрібка

Як готувати

  1. У великій і глибокій пательні обсмажте дрібно нарізані цибулю з часником із додаванням олії близько 5 хвилин, щоб вони стали золотистими та м'якими. Додайте паприку, нарізані томати та влийте бульйон. Доведіть до кипіння.
  2. Вогонь виставте на мінімальний, викладіть пасту і готуйте 7 хвилин. Намагайтеся регулярно помішувати, щоб вона не злиплася.
  3. Далі можна додавати вже розморожені морепродукти й тушкувати все ще 3 хвилини до повного приготування пасти.
  4. Приправте на смак, притрусіть рубаною петрушкою та подавайте зі скибочками лимона. Смачного!

Раніше ми дізналися, як приготувати незабутню пасту карбонару.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин