ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як легко дістати ці жахливі дрібні шматочки шкарлупи з вибитого яйця

Рецепти 17:06 - 17 квітня 2025

Напевно в усіх, хто любить готувати, бували моменти, коли кілька хвилин доводиться витягувати з вибитого яйця шкарлупку, а вона ніяк не вилазить

Як легко дістати ці жахливі дрібні шматочки шкарлупи з вибитого яйця

Як легко дістати ці жахливі дрібні шматочки шкарлупи з вибитого яйця/Фото: Bigger bolder baking

Яйця – один з основних інгредієнтів кожного кухаря. Мабуть, немає людини, яка любить готувати, і не мала проблем з цими маленькими, підлими шматочками шкарлупи у щойно вибитому яйці. Діставати їх справжня мука, але існує один спосіб, який дозволить зберегти дорогоцінні нерви.

Деталі

Можливо, ви спершу не повірите, але, щоб дістати шкарлупу з вибитого яйця вам потрібна… інша шкарлупа.

Замість того, щоб пхати палець чи ніж/ложку/виделку у яйця, ви можете використати напівпорожню шкаралупу, щоб зачерпнути цю маленьку вреднючу частинку шкарлупи, яка бовтається у білку.

Як якась невидима сила, оболонки яйця притягуються одна до одної. Шкаралупа притягує дрібні фрагменти яєчної шкаралупи, заощаджуючи ваш час і рятуючи ваше гарне яйце та ваші дорогоцінні нерви.

Пропонуємо також зберегти цей рецепт котлет із яловичини, оскільки так швидко ви подібну страву навряд чи готували. А якщо подавати їх з овочами, то можна поєднати смачне з корисним.

Джерело: Bigger bolder baking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин