Як легко дістати ці жахливі дрібні шматочки шкарлупи з вибитого яйця
Напевно в усіх, хто любить готувати, бували моменти, коли кілька хвилин доводиться витягувати з вибитого яйця шкарлупку, а вона ніяк не вилазить

Як легко дістати ці жахливі дрібні шматочки шкарлупи з вибитого яйця/Фото: Bigger bolder baking
Яйця – один з основних інгредієнтів кожного кухаря. Мабуть, немає людини, яка любить готувати, і не мала проблем з цими маленькими, підлими шматочками шкарлупи у щойно вибитому яйці. Діставати їх справжня мука, але існує один спосіб, який дозволить зберегти дорогоцінні нерви.
Деталі
Можливо, ви спершу не повірите, але, щоб дістати шкарлупу з вибитого яйця вам потрібна… інша шкарлупа.
Замість того, щоб пхати палець чи ніж/ложку/виделку у яйця, ви можете використати напівпорожню шкаралупу, щоб зачерпнути цю маленьку вреднючу частинку шкарлупи, яка бовтається у білку.
Як якась невидима сила, оболонки яйця притягуються одна до одної. Шкаралупа притягує дрібні фрагменти яєчної шкаралупи, заощаджуючи ваш час і рятуючи ваше гарне яйце та ваші дорогоцінні нерви.
Пропонуємо також зберегти цей рецепт котлет із яловичини, оскільки так швидко ви подібну страву навряд чи готували. А якщо подавати їх з овочами, то можна поєднати смачне з корисним.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!