ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пухкі паски з ніжною кремовою начинкою: перевірений рецепт

Рецепти 18:11 - 15 квітня 2025

Тісто для цього рецепту замішується дуже легко

Пухкі паски з ніжною кремовою начинкою: перевірений рецепт

Як приготувати паску з начинкою/Фото: кадр із відео

Якщо ви вирішили цьогоріч на Великдень потішити своїх рідних незвичайною, красивою і дуже смачною паскою, тоді цей рецепт для вас. Фудблогерка розповіла, як приготувати паску зі смачною начинкою. Святкова випічка за цим рецептом у вас точно вдасться – паска вийте смачною та пухкою.

Рецепт паски з начинкою: інгредієнти

  • опара: 20 г свіжих дріжджів, 150 мл молока, по 1 ст.л. цукру і 1 ст.л. борошна з загальної кількості
  • 6 жовтків
  • 350 г борошна
  • 150 молоко
  • 100 г сметани
  • 150 цукру
  • 120 мʼякого масла
  • дрібка солі, ваніль, цедра 1 апельсину
  • Для начинки:
  • 100 г вареного згущеного молока,
  • 100 г крем-сиру,
  • 100 г вершків 33%
  • глазур – білкова

Спосіб приготування паски з начинкою:

  1. для опари зʼєднуємо тепле молоко, дріжджі і по 1 ст.л цукру і борошна з загальної кількості,
  2. збиваємо жовтки з рештою цукру до пишності ~ 10 хвилин,
  3. до збитих жовтків додаємо опару, сметану, борошно, дрібку солі, ваніль, цедру - змішуємо міксером насадками крюки(для замішування тіста), додаємо мʼяке масло і змішуємо ~ 5-6 хв до однорідності, залишаємо тісто підходити на 2 години,
  4. підійшовше тісто знову збиваємо міксером з насадкою крюки - 10 хвилин, воно стане гладеньким. руки і поверхню змащуємо олією, ділимо тісто на 3 рівні частини і викладаємо в 3 форми по 11 см. залишаємо підійти на ~ 1 годину, тісто має не доходити до верху на 1-1,5 см.
  5. випікаємо пасочки на нижньому рівні решітки, при 180 градусах - 30 хвилин, якщо верх підгорає - накрийте фольгою,
  6. охолоджуємо, вирізаємо серединку як на відео і наповнюємо начинкою (зʼєднуємо інгредієнти і збиваємо міксером 5 хвилин).
  7. готові пасочки глазуруємо і залишаємо до висихання глазурі і бажано зберігати їх в холодильнику і швиденько зʼїдати.

Ця глазур – справжня знахідка для тих, хто цінує швидкість, простоту та бездоганний результат. Вона не липне, не кришиться, швидко застигає та чудово тримає форму.

Джерело: Instagram (Блог)

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин