Готуємо легендарні оладки: рецепт американських панкейків покроково
Ці панкейки цілком здатні скласти конкуренцію традиційним для нашої країни млинцям

Рецепт панкейків по-американськи покроково / Фото: Freepik
Тісто для цих панкейків обов'язково готується на основі молока з розпушувачем. Такі млинці подають у багатьох закусочних США, тому пропонуємо опанувати рецепт американських панкейків і здивувати близьких кулінарним талантом.
Деталі
Пишні млинці по-американськи можна їсти без сиропів і додаткових добавок. Вони виходять дуже м'якими, апетитними й ароматними.
Інгредієнти для панкейків
- Борошно пшеничне — 130 г;
- Молоко — 1 склянка;
- Масло вершкове — 20 г;
- Цукор ванільний — 10 г;
- Цукор-пісок — 2 ч.л;
- Яйце куряче — 1 шт;
- Розпушувач — 1 ч.л;
- Сіль — на кінчику ножа.
Рецепт американських панкейків покроково
- Розтопіть вершкове масло в склянці молока на мінімальному рівні вогню.
- Просійте борошно і додайте до нього розпушувач. Яйце змішайте з сіллю, звичайним і ванільним цукром, а потім порційно додавайте борошно з молоком. Постійно перемішуйте, щоб уникнути грудочок і домогтися однорідності.
- Розігрійте сковорідку на сильному вогні, а після цього зменшіть його рівень до середнього. Влийте тісто і готуйте панкейк близько 2 хвилин, а потім переверніть і смажте ще стільки ж.
Цей рецепт американських панкейків розрахований на 7-8 порцій. Подавати подібне частування краще зі сметаною або варенням. Підійдуть також згущене молоко та мед.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці без борошна.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!