Оригінальний рецепт чебуреків: готуємо корисну закуску з кабачків
Приготувати цю страву доволі просто та без додаткових затрат часу

Рецепт кабачкових чебуреків/Фото: pixabay
Чебуреки стануть ідеальною закускою до обіднього столу. Однак ми пропонуємо не традиційний рецепт, а кабачковий. Цей продукт зробить страву доволі оригінальною та більш корисною.
Інгредієнти
- кабачок - 400 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- яйця - 2 шт.
- молоко - 200 мл
- борошно пшеничне - 220 г
- курячий фарш - 350 г
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- приправа до фаршу - за смаком
- зелень - за смаком
- олія соняшникова - 200 мл
- сметана - 100 г
Спосіб приготування
- Кабачок помийте, обсушіть і натріть на середню терку. Цибулю очистьте і також натріть. Додайте борошно, яйця, сіль, перець, подрібнену зелень, влийте молоко і ретельно все перемішайте.
- Фарш посоліть, поперчіть, всипте спеції і вимішайте.
- На розігріту з олією сковороду влийте половник тіста, формуючи круглий коржик. На половину коржика покладіть фарш і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
- Накрийте фарш другою половиною коржика і продовжуйте смажити під кришкою до золотистої скоринки.
Раніше ми писали рецепт чебуреків без замішування тіста. Пропонуємо вам скуштувати смачні та, можна сказати, не шкідливі для здоров’я чебуреки.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні