RU UA
1

Панський дерун із шинкою та капустою: рецепт української страви для усієї сім'ї

Рецепти 12:32 - 21 березня 2023

М'ясо можна вибирати на свій смак

Панський дерун із шинкою та капустою: рецепт української страви для усієї сім'ї

Оригінальний рецепт деруна із шинкою/Фото: pixabay

Щоб не витрачати багато часу на формування дерунів, пропонуємо приготувати цю страву іншим способом. Для цього знадобиться шинка та капуста, однак м'ясо можна вибирати на свій смак. Дізнайтеся, як приготувати великий панський дерун для усієї сім'ї за рецептом шеф-кухаря Алекса Якутова.

Інгредієнти

  • капуста білоголова - 150 г
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 100 г
  • розпушувач - 1 ч. л.
  • вода - 150 г
  • соус соєвий - 2 ст. л.
  • сир твердий - 150 г
  • шинка - 100 г
  • сіль - за смаком
  • твердий сир - за смаком
  • сметана - за смаком
  • зелень - за смаком

Спосіб приготування

  1. Дрібно нарізати капусту та цибулю. Посолити та залишити у стороні.
  2. У миску висипати борошно, розпушувач, додати яйця, соєвий соус і воду. Вимішати тісто до однорідної маси.
  3. Нарізати м'ясо та натерти сир. З'єднати нарізані овочі, тісто та начинку. Має вийти густа суміш.
  4. На розігріту з олією сковороду висипати приготовану суміш та смажити на середньому вогні під кришкою по 5 хвилин до готовності.
  5. Подавати дерун можна із зеленню, сметаною та тертим сиром.

Раніше ми писали рецепт дерунів з сиром. Розповідаємо, як приготувати традиційну житомирську страву.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин