У сто разів краще за магазинну: як приготувати домашню ковбасу з індички
Простий рецепт, на який ви не витратите велику кількість компонентів

Як приготувати ковбасу з індички/Фото: Getty images
Людство давно вміє готувати ковбасу, зокрема ця чудова страва згадується у вавилонських, давньокитайських джерелах. Однак сучасні люди з підозрою ставляться до покупних варіантів, оскільки є вірогідність, що у них додають шкідливі компоненти. Ми пропонуємо вам рецепт домашньої ковбаси з індички без них.
Складові
- Філе індички – 1 кг;
- Цибуля ріпчаста - 150 г;
- Рослинна олія - 1 ст. л.;
- Спеції - 4 щіпки.
Алгоритм приготування
- Філе промийте в холодній воді, а потім наріжте невеликими кубиками. Можна прокрутити філе у м'ясорубці.
- Очистіть і промийте цибулину, потім сполосніть її водою. Дрібно нарубайте її на кухонній дошці.
- Змішайте інгредієнти у великій мисці і приправте сіллю спеціями на смак. Покладіть олію зверху.
- Перемішайте інгредієнти та залиште в холодильнику на годину.
- Коли індичка промаринується, дістаньте її з холодильника. Начиніть фарш у підготовлену кишку. Утрамбуйте та зав'яжіть кінчик ковбаси.
- Запікайте в духовці півгодини під температурою 180 градусів і додайте олію. Переверніть 1 раз (через 15 хвилин від початку готування), щоб вона пропеклася з обох боків.
А просунутим кулінарним майстрам і майстриням ми рекомендуємо спробувати приготувати незвичайні голубці. У їхньому складі присутні гречка та гриби.
Джерело:
Рецепти online.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ