RU UA
1

У сто разів краще за магазинну: як приготувати домашню ковбасу з індички

Рецепти 15:52 - 21 березня 2023

Простий рецепт, на який ви не витратите велику кількість компонентів

Як приготувати ковбасу з індички/Фото: Getty images

Як приготувати ковбасу з індички/Фото: Getty images

Людство давно вміє готувати ковбасу, зокрема ця чудова страва згадується у вавилонських, давньокитайських джерелах. Однак сучасні люди з підозрою ставляться до покупних варіантів, оскільки є вірогідність, що у них додають шкідливі компоненти. Ми пропонуємо вам рецепт домашньої ковбаси з індички без них.

Складові

  • Філе індички – 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста - 150 г;
  • Рослинна олія - 1 ст. л.;
  • Спеції - 4 щіпки.

Алгоритм приготування

  1. Філе промийте в холодній воді, а потім наріжте невеликими кубиками. Можна прокрутити філе у м'ясорубці.
  2. Очистіть і промийте цибулину, потім сполосніть її водою. Дрібно нарубайте її на кухонній дошці.
  3. Змішайте інгредієнти у великій мисці і приправте сіллю спеціями на смак. Покладіть олію зверху.
  4. Перемішайте інгредієнти та залиште в холодильнику на годину.
  5. Коли індичка промаринується, дістаньте її з холодильника. Начиніть фарш у підготовлену кишку. Утрамбуйте та зав'яжіть кінчик ковбаси.
  6. Запікайте в духовці півгодини під температурою 180 градусів і додайте олію. Переверніть 1 раз (через 15 хвилин від початку готування), щоб вона пропеклася з обох боків.

А просунутим кулінарним майстрам і майстриням ми рекомендуємо спробувати приготувати незвичайні голубці. У їхньому складі присутні гречка та гриби.

Джерело: Рецепти online.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин