RU UA
1

Запашна бананова паска без дріжджів: рецепт, який не потребує багато часу

Рецепти 12:30 - 25 березня 2023

Святкова випічка гарантовано сподобається усій родині

Запашна бананова паска без дріжджів: рецепт, який не потребує багато часу

Рецепт бананової паски на Великдень/Фото: pexels

Такий рецепт точно підійде для тих, хто не любить витрачати багато часу на кухні. Однак попри просту техніку приготування паска вийде неймовірно смачною та запашною. Пропонуємо рецепт бананової випічки без дріжджів. 

Інгредієнти

  • борошно пшеничне - 1,5 склянки
  • яйця - 2 шт.
  • банани - 2 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • розпушувач - 0.5 ч. л.
  • масло вершкове - 80 г
  • родзинки - 100 г
  • цукор ванільний - 20 г
  • пудра цукрова - 2 ст. л.
  • вода - 50 мл
  • молоко - 1 ст. л.
  • олія соняшникова - за смаком

Спосіб приготування

  1. Очищені банани розімніть у мисці виделкою до пюреподібного стану, додайте трохи теплої питної води. Можна скористатися блендером.
  2. Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром та ванільним цукром. Додайте яйця і ще раз збийте.
  3. Додайте у тісто бананове пюре. Ретельно перемішайте. Важливо контролювати рівень цукру при приготуванні.
  4. Поступово введіть просіяне борошно з розпушувачем, перемішайте та додайте родзинки.
  5. Змастіть форми для випічки пасок рослинною олією або застеліть дно пергаментом. Заповніть тістом форми приблизно на 3/4.
  6. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40-50 хвилин.
  7. Готові паски остудіть. За бажанням зробіть глазур або просто посипте цукровою пудрою чи шоколадною помадкою.

Раніше ми писали рецепт великодньої паски. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, спекти подібне частування на Великдень не складе труднощів навіть непідготовленим кулінарам. 

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин