Страва до посту: рецепт котлет з картоплею та булгуром
Поживні та смачні котлети, які можна готувати під час Великого посту

Рецепт пісних котлет з картоплею та булгуром / Фото: Pixabay
Булгур – одна з найкорисніших круп, тому її рекомендують додавати до раціону в будь-якому вигляді. Щоб поєднати корисне з приємним, пропонуємо вам рецепт пісних картопляних котлет з цим інгредієнтом. Їх можна вживати навіть під час Великого посту.
Вам знадобиться:
- 4 картоплини
- 100 г булгуру
- яйце
- столова ложка борошна
- 3 столових ложки панірувальних сухарів
- 50 г зеленої цибулі
- 2 столових ложки олії
- сіль на смак
Спосіб приготування:
- Ретельно промийте булгур та відваріть до готовності. Паралельно зваріть картоплю та зробіть з неї пюре.
- Змішайте картопляне пюре з крупою.
- Зелену цибулю подрібніть та додайте до суміші. Туди ж розбийте яйце, перемішайте.
- Додайте борошно, сіль та перець на смак.
- Змочіть руки у воді та сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях.
- Розігрійте пательню та обсмажте до золотистої скоринки з обох сторін.
Нещодавно ми ділилися рецептом паски на Великдень.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні