ОСТАННІ
12 квітня, понеділок
10 квітня, субота
09 квітня, пʼятниця
08 квітня, четвер
Більше новин

3 кращих рецепта глазурі для паски

Рецепти 18:20 - 07 квітня 2021 0

Для приготування прикраси знадобиться мінімум найпростіших продуктів

Пасха

Автор: cottonbro/Фото: Pexels

У переддень великого свята Пасха, редакція Мета.ua вибрала з безлічі різновидів приготування глазурі 3 найкращих і простих для приготування.

Якщо ви не хочете, щоб вся ваша глазур обсипалася в кінці дня, вам варто спробувати приготувати глазур на основі желатину. Для цього вам знадобиться:

  • 200 м цукрової пудри;
  • 5 г желатину;
  • 10 мл лимонного соку;
  • 1 г ваніліну;
  • 120 мл води.

Вам необхідно розчинити желатин в 40 мл теплої води і залишити набухати. Решта 80 мл води вилити в каструлю і перемішати з цукровою пудрою. Сироп потрібно варити на маленькому вогні, при цьому поступово помішувати. Потім необхідно охолодити цукровий сироп.

У холодний сироп додати желатинову масу і ваніль з лимонним соком. Потім потрібно перемішати всі інгредієнти міксером на маленькій швидкості, з кожним разом підвищуючи її. Готову глазур слід відразу намазувати на паски.

Для любителів шоколаду, ми підібрали рецепт шоколадної глазурі. Для її приготування вам знадобиться:

  • 100 г цукру;
  • 5 ст.л. какао;
  • 6 ст.л. молока;
  • 80 г вершкового масла.

Вам необхідно за допомогою вінчика змішати цукор, молоко і какао. Отриману масу поставити на вогонь і довести до кипіння. Після додати масло і прибрати з вогню. Отриману шоколадну глазур залишилося нанести на паску і поставити в прохолодне місце для кращого і швидкого застигання.

Для любителів класичної паски ми підготували рецепт білкової глазурі. Для приготування вам знадобитися:

  • 100-120 г цукрової пудри;
  • 1 яєчний білок;
  • 2 г лимонної кислоти.

Холодний яєчний білок збити міксером, в процесі збивання додати лимонну кислоту і цукрову пудру. Збивати до однорідної маси. Отриману глазур можна відразу наносити на паску.

0 коментарів

Рецепти