3 кращих рецепта глазурі для паски
Для приготування прикраси знадобиться мінімум найпростіших продуктів

Автор: cottonbro/Фото: Pexels
У переддень великого свята Пасха, редакція Мета.ua вибрала з безлічі різновидів приготування глазурі 3 найкращих і простих для приготування.
Якщо ви не хочете, щоб вся ваша глазур обсипалася в кінці дня, вам варто спробувати приготувати глазур на основі желатину. Для цього вам знадобиться:
- 200 м цукрової пудри;
- 5 г желатину;
- 10 мл лимонного соку;
- 1 г ваніліну;
- 120 мл води.
Вам необхідно розчинити желатин в 40 мл теплої води і залишити набухати. Решта 80 мл води вилити в каструлю і перемішати з цукровою пудрою. Сироп потрібно варити на маленькому вогні, при цьому поступово помішувати. Потім необхідно охолодити цукровий сироп.
У холодний сироп додати желатинову масу і ваніль з лимонним соком. Потім потрібно перемішати всі інгредієнти міксером на маленькій швидкості, з кожним разом підвищуючи її. Готову глазур слід відразу намазувати на паски.
Для любителів шоколаду, ми підібрали рецепт шоколадної глазурі. Для її приготування вам знадобиться:
- 100 г цукру;
- 5 ст.л. какао;
- 6 ст.л. молока;
- 80 г вершкового масла.
Вам необхідно за допомогою вінчика змішати цукор, молоко і какао. Отриману масу поставити на вогонь і довести до кипіння. Після додати масло і прибрати з вогню. Отриману шоколадну глазур залишилося нанести на паску і поставити в прохолодне місце для кращого і швидкого застигання.
Для любителів класичної паски ми підготували рецепт білкової глазурі. Для приготування вам знадобитися:
- 100-120 г цукрової пудри;
- 1 яєчний білок;
- 2 г лимонної кислоти.
Холодний яєчний білок збити міксером, в процесі збивання додати лимонну кислоту і цукрову пудру. Збивати до однорідної маси. Отриману глазур можна відразу наносити на паску.
0 коментарів