Шоколадний мармур: рецепт смачного та корисного печива
Ця випічка корисна і в ній мало калорій

Рецепт шоколадного печива/Фото: скріншот
Пропонуємо приготувати печиво "Шоколадний мармур". Цей десерт не тільки дуже смачний, а й корисний. У випічці немає яєць, а отже, печиво можна їсти в піст і людям, які дотримуються вегетаріанської дієти.
Рецепт печива "Шоколадний мармур": інгредієнти
- масло — 80 г
- цукрова пудра — 150 г
- какао — 40 г
- рослинне молоко — 80 г
- розпушувач — 1,5 ч. л.
- борошно — 180
- цукрова пудра для прикрашання
Спосіб приготування шоколадного печива:
- Змішати масло, пудру, какао та рослинне молоко. Перемішати масу до однорідності.
- Додати розпушувач і борошно, замісити м'яке і не липке тісто.
- Із готового тіста сформувати кульки, кожну з них обваляти в цукровій пудрі. Викласти на деко, застелене пергаментом.
- Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.
Шарлотка з яблуками без яєць стане чудовим десертом для чаювання. Раніше ми розповідали, як приготувати смачну випічку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ