Хрусткий перекус за лічені хвилини: як приготувати гарячі бутерброди з фаршем у духовці
Пропонуємо рецепт неймовірно ароматних та простих у приготуванні бутербродів

Гарячі бутерброди у духовці/Фото: pexels
Для приготування такого перекусу знадобиться мінімум часу та інгредієнтів. Розповідаємо, як зробити гарячі бутерброди з фаршем у духовці.
Інгредієнти
- батон (або інший вид хліба) – 8 шматочків
- фарш – 250 г
- помідори свіжі – 2 шт.
- сир твердий – 150 г
- цибуля зелена
- перець чорний мелений – за смаком
- сіль – за смаком
Як приготувати гарячі бутерброди з фаршем
- До фаршу додайте подрібнену зелену цибулю, сіль, перець. Ретельно перемішайте.
- Помідори наріжте кружальцями. Сир натріть на великій тертці.
- Фаршем намажте шматочки хліба, рівномірно нанесіть на поверхню. На фарш викладіть помідори та посипте сиром.
- Бутерброди викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікати потрібно у розігрітій духовці за 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати ріпляний токан з грибами. Пропонуємо рецепт улюбленої страви карпатських пастухів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ