Рецепт швидкого та пісного соусу: як приготувати аджику з волоськими горіхами
Ідеальне доповнення до вашого столу під час Великого посту
Рецепт швидкої аджики до пісного столу / Фото: Pixabay
Під час Великого посту страви можна доповнювати смачними соусами. Щоб не турбуватися питанням їхнього складу, приготувати його можна самостійно. Ділимося рецептом, який не вимагатиме багато часу, але точно прийдеться до смаку.
Вам знадобиться:
- 100 г гострого перцю
- 100 г часнику
- 100 г волоських горіхів
- 2 чайних ложки цукру
- чайна ложка солі
- столова ложка яблучного оцту
Спосіб приготування:
- Очистіть перець від зайвого насіння. Якщо хочете додати гостроти, трохи залиште.
- Горіхи підсмажте на сухій пательні. Збийте їх з оцтом, сіллю та цукром.
- Окремо подрібніть перець з часником та змішайте з горіхами. Можна додати спецій на смак.
Нещодавно ми ділилися рецептом альтернативи пасці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ