RU UA
1

Як приготувати гуляш з гарбузом: рецепт простої та смачної страви

Рецепти 15:31 - 29 березня 2023

На приготування цієї м'ясної страви не знадобиться багато часу та коштів

Рецепт гуляшу з гарбузом/Фото: Getty images

Рецепт гуляшу з гарбузом/Фото: Getty images

Гуляш вважається традиційною стравою угорських пастухів і зазвичай готується у казані на природі. Проте справжній наваристий гуляш можна приготувати і вдома, достатньо дотримуватися простих рекомендацій. У нашій статті ми поговоримо про те, як приготувати гуляш із гарбузом.

Складові

  • По 400 г яловичини, свинини та баранини;
  • 2 штуки цибулини;
  • 2 зубчики часнику;
  • Шматок імбиру;
  • 5 помідорів;
  • 500 г гарбузової м'якоті;
  • 3 столові ложки олії;
  • Мелений чорний перець;
  • 2 столові ложки томатної пасти;
  • Чверть чайної ложки меленого перцю чилі;
  • 200 мл сухого червоного вина;
  • 200 мл бульйону;
  • По 3 гілки чебрецю та петрушки.

Алгоритм приготування

  1. Нарізаємо кубиками м'ясо та гарбуз. Рубаємо часник та імбир.
  2. Помідори розрізаємо на 4 частини та видаляємо насіння.
  3. Нарізаємо м'ясо в олії. Приправляємо та викладаємо.
  4. У жирі, що залишився, потрібно обсмажити цибулю, часник, імбир і помідори. Все це приправляємо томатною пастою та перцем.
  5. Вливаємо вино та бульйон.
  6. Кладемо м'ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо 1 годину.
  7. Додаємо гарбуз і гасимо ще двадцять хвилин.
  8. Підмішуємо рубану зелень, солимо і перчимо.

Шарлотка з яблуками без яєць стане чудовим десертом для чаювання. Раніше ми розповідали, як приготувати смачну випічку.

Джерело: Retsepty.online

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин