Як приготувати гуляш з гарбузом: рецепт простої та смачної страви
На приготування цієї м'ясної страви не знадобиться багато часу та коштів
Рецепт гуляшу з гарбузом/Фото: Getty images
Гуляш вважається традиційною стравою угорських пастухів і зазвичай готується у казані на природі. Проте справжній наваристий гуляш можна приготувати і вдома, достатньо дотримуватися простих рекомендацій. У нашій статті ми поговоримо про те, як приготувати гуляш із гарбузом.
Складові
- По 400 г яловичини, свинини та баранини;
- 2 штуки цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- Шматок імбиру;
- 5 помідорів;
- 500 г гарбузової м'якоті;
- 3 столові ложки олії;
- Мелений чорний перець;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- Чверть чайної ложки меленого перцю чилі;
- 200 мл сухого червоного вина;
- 200 мл бульйону;
- По 3 гілки чебрецю та петрушки.
Алгоритм приготування
- Нарізаємо кубиками м'ясо та гарбуз. Рубаємо часник та імбир.
- Помідори розрізаємо на 4 частини та видаляємо насіння.
- Нарізаємо м'ясо в олії. Приправляємо та викладаємо.
- У жирі, що залишився, потрібно обсмажити цибулю, часник, імбир і помідори. Все це приправляємо томатною пастою та перцем.
- Вливаємо вино та бульйон.
- Кладемо м'ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо 1 годину.
- Додаємо гарбуз і гасимо ще двадцять хвилин.
- Підмішуємо рубану зелень, солимо і перчимо.
Шарлотка з яблуками без яєць стане чудовим десертом для чаювання. Раніше ми розповідали, як приготувати смачну випічку.
Джерело:
Retsepty.online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ