Що приготувати на Великдень 2023: спробуйте рецепт ковбаси з курки
Великодній стіл не повинен складатися тільки з традиційної святкової випічки та різнокольорових варених яєць

Рецепт домашньої ковбаси з курки покроково / Фото: timolina/Freepik
Багато господинь вже зараз складають меню і думають про те, що приготувати на Великдень 2023, і чим здивувати рідних під час головного свята вірян. Але великодній стіл складається не тільки з солодкої випічки або крашанок. Пропонуємо спробувати цей простий рецепт ковбаси з курки, яка в одну мить розлетиться по тарілках.
Деталі
Звичайний великодній кошик складається з різнокольорових варених яєць і солодкої паски з родзинками або цукатами. Але навіщо обмежувати себе в головний день року, коли можна приготувати домашню ковбаску.
Інгредієнти для домашньої ковбаси
- Стегно куряче — 900 г;
- Майонез — 2 ст.л;
- Желатин — 15 г;
- Часник — за смаком;
- Сіль, перець — за смаком;
Рецепт ковбаси з курки
- Промийте добре курячі стегна та відокремте м'ясо від кісток. Шкіру можете залишити, щоб зробити смак домашньої ковбаси більш насиченим.
- Наріжте курку на маленькі порції, додайте до м'яса подрібнений часник, улюблені приправи, перець і сіль. Виходьте зі своїх смакових уподобань.
- Змішайте з двома столовими ложками нежирного майонезу і ретельно перемішайте. Дайте постояти приблизно 10 хвилин, а потім викладайте фарш частинами на харчову плівку й акуратно загортайте, щоб вийшла ковбаска.
- Розігрійте духовку до 120 градусів, а ковбасу загорніть у фольгу і відправте випікатися приблизно на 1 годину. Хай смакує!
Крім домашньої ковбаси ви можете спробувати рецепт крашанок на Великдень. Покрокові інструкції настільки прості, що з ними впораються навіть кулінари-початківці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!