Порадуйте себе під час Великого посту: простий рецепт рибних котлет
Ця страва готується швидко і потребує невеликої кількості інгредієнтів.

Рецепт рибних котлет/Фото: Getty images
Риба є неймовірно корисним продуктом, що містить безліч необхідних компонентів та мікроелементів. З неї можна приготувати безліч смачних страв, і одна з них – рибні котлети. Про рецепт останньої страви ми й поговоримо у нашій статті.
Складові
- Рибний фарш – 800 г;
- Картопля – 300 г;
- Петрушка;
- Цибулина – одна штука;
- Часник – 3 зубчики;
- Олія – 10 г;
- Перець;
- Панірувальні сухарі – 150 г;
- Рослинна олія;
- Сіль.
Алгоритм приготування
- Відваріть картоплю у мундирі.
- Дрібно наріжте цибулю та часник і подрібніть петрушку.
- Рибу залийте окропом і зваріть. Після цього очистіть її від кісток.
- Цибулю та часник посмажте на невеликому вогні.
- З'єднайте картоплю, цибулю, часник і розімніть. Після цього слід додати спеції та фарш з риби. Допустимо додати води.
- З маси, що вийшла, потрібно сформувати котлети, а потім обвалити в м'ясі і сухарях.
- Смажте тих, хто отримав продукт на олії з двох сторін до готовності.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісного салату з печерицями.
Джерело:
Gordon.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ