RU UA
1

Весняний салат зі шпинатом, яйцем та секретним інгредієнтом: покроковий рецепт

Рецепти 14:30 - 01 квітня 2023

Цей салат освіжить і відкриє смак бекону по-новому

Весняний салат зі шпинатом, яйцем та секретним інгредієнтом: покроковий рецепт

Рецепт неймовірно смачного салату з яйцем та беконом/Фото: pexels

Смажений бекон – ідеальний інгредієнт для легких салатів. Ми пропонуємо вам приготувати весняну страву з яйцем і шпинатом, яка сподобається дорослим і дітям. 

Інгредієнти

  • шпинат - 80 г
  • яйце куряче, велике - 2 шт.
  • цибуля червона - 1 шт.
  • бекон, слайси - 4 шт.
  • йогурт без наповнювача - за смаком
  • часник, зубчики - 1 шт.
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. Відварені яйця очистіть від шкаралупи.
  2. Добре промийте шпинат та обсушіть.
  3. Червону цибулю наріжте кільцями та додайте до шпинату.
  4. Слайси бекону підсмажте до золотистого кольору. Наріжте на дрібні шматочки.
  5. Додайте бекон у миску зі шпинатом та цибулею, також кілька столових ложок йогурту та дрібно порізаний часник. Прикрасьте нарізаним яйцем, посоліть і поперчіть.

Раніше ми писали рецепт салату з печерицями. З приходом весни організм потребує великої кількості вітамінів, тому цей салат допоможе компенсувати їхній дефіцит. 

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин