Весняний салат зі шпинатом, яйцем та секретним інгредієнтом: покроковий рецепт
Цей салат освіжить і відкриє смак бекону по-новому

Рецепт неймовірно смачного салату з яйцем та беконом/Фото: pexels
Смажений бекон – ідеальний інгредієнт для легких салатів. Ми пропонуємо вам приготувати весняну страву з яйцем і шпинатом, яка сподобається дорослим і дітям.
Інгредієнти
- шпинат - 80 г
- яйце куряче, велике - 2 шт.
- цибуля червона - 1 шт.
- бекон, слайси - 4 шт.
- йогурт без наповнювача - за смаком
- часник, зубчики - 1 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування
- Відварені яйця очистіть від шкаралупи.
- Добре промийте шпинат та обсушіть.
- Червону цибулю наріжте кільцями та додайте до шпинату.
- Слайси бекону підсмажте до золотистого кольору. Наріжте на дрібні шматочки.
- Додайте бекон у миску зі шпинатом та цибулею, також кілька столових ложок йогурту та дрібно порізаний часник. Прикрасьте нарізаним яйцем, посоліть і поперчіть.
Раніше ми писали рецепт салату з печерицями. З приходом весни організм потребує великої кількості вітамінів, тому цей салат допоможе компенсувати їхній дефіцит.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ