Корисно та смачно: рецепт приготування супу з квасолею та сиром
Ця страва вважається дієтичною, так як клітковина робить його неймовірно ситною.

Як приготувати суп з квасолею та сиром/Фото: Getty images
Суп з квасолею — це відмінне джерело клітковини та корисного рослинного білка. Урізноманітнити раціон цією стравою досить просто, головне дотримуватися простих рекомендацій. У нашій статті ми поговоримо про те, як приготувати варіант із плавленим сиром.
Складові
- 300 г квасолі;
- 200 г бекону;
- 3 шт. картоплі;
- 200 г моркви;
- 3 плавлені сирки;
- Зелень.
Алгоритм приготування
- Відварюємо квасолю.
- Моркву натираємо на тертці, а цибулю нарізаємо кубиком. Все це варто укласти в сковороду та обварити. Якщо овочі майже готові, то кладемо до них бекон.
- Ставимо на вогонь каструлю із водою. Зверху кладемо плавлений сир для того, щоб він розчинився.
- Кладемо нарізану кубиком картоплю, квасолю та засмажку.
- Солимо суп і додаємо приправи.
- Подрібнюємо зелень і варимо до готовності.
Раніше ми розповідали як приготувати м'ясні котлети без хліба.
Джерело:
Prosto Way
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні