RU UA
1

Страва дня від шеф-кухаря: рецепт пирога зі спаржею та беконом

Рецепти 15:00 - 07 травня 2023

Випікається такий пиріг кілька хвилин, а враження від його божественного смаку запам'ятаються надовго

Покроковий рецепт пирога зі спаржею та м'ясом від шеф-кухаря / Фото: instagram.com/valya__saenko

Покроковий рецепт пирога зі спаржею та м'ясом від шеф-кухаря / Фото: instagram.com/valya__saenko

Найкращі страви ті, які можна запросто модифікувати без втрати смакових властивостей і зовнішнього вигляду. Шеф-кухар Валя Саєнко поділилася саме такою і опублікувала рецепт пирога зі спаржею та беконом.

Деталі

По суті, всі складові, крім спаржі та м'яса, можна замінити на власний розсуд — від цього випічка гіршою точно не стане. Сміливо додавайте улюблені овочі або й зовсім кладіть рибу замість бекону. Результат вразить у будь-якому разі!

Інгредієнти для пирога з беконом

  • Тісто листкове без дріжджів — 500 г;
  • Крем-сир — 200 г;
  • Спаржа — 250 г;
  • Бекон — 50 г;
  • Сіль, спеції — за смаком;
  • Жовток для змащування.

Рецепт пирога з беконом і спаржею

  1. Розкачайте тісто в пласт і наколіть його виделкою. Змастіть жовтком і пропечіть протягом 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  2. Для приготування крему змішайте крем-сир із дрібкою солі та додайте спеції на ваш смак.
  3. Спаржу можна не очищати. Беріть пагін і повільно гніть, поки він не зламається на початку жорсткої частини. Бланшуйте її близько 1 хвилини в киплячій воді з сіллю, а після цього одразу ж залийте холодною водою.
  4. Коли тісто пропечеться, змастіть його кремовою начинкою, зверху рівномірно розкладіть спаржу, бекон і притрусіть тертим сиром. Запікайте приблизно 5 хвилин при тій самій температурі та подавайте на стіл гарячими. Хай смакує!

Рекомендуємо також спробувати рецепти пирогів у духовці нашвидкуруч:

Джерело: instagram.com/valya__saenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин