Як приготувати курячі гомілки по-азіатськи: рецепт від Євгена Клопотенка
Ця страва дуже смачна і готується швидко

Як приготувати курячі гомілки по-азіатськи/Фото: Getty images
Євген Клопотенко поділився рецептом приготування курячих гомілок азіатською.
Деталі
- 500 г курячих гомілок;
- 2 зубчики часнику;
- 3 столові ложки соєвого соусу;
- 3 столові ложки рослинної олії;
- Сіль;
- Перець;
- Паприка;
- Коріандр.
Алгоритм приготування
- Зачищаємо кісточки на гомілках.
- Готуємо маринад, додаючи в соєвий соус олію, перець, спеції.
- Пануємо гомілки в борошні, збитому яйці, а потім знову в борошні.
- Викладаємо на лист, застелений пергаментом, і випікаємо їх протягом 35-40 хвилин при температурі 180 ºС.
Рецепт рулету з маком, мабуть, знає кожна господиня. Усі складові для випікання досить стандартні та відомі. Раніше ми ділилися рецептом більш простого та смачного варіанту.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні