Смачний та корисний десерт: рецепт кефірного пудингу
Цей десерт прости у приготуванні та недорогий

Рецепт кефірного пудингу/Фото: скріншот
Якщо ви втомилися від звичних десертів, пропонуємо звернути увагу на рецепт кефірного пудингу. Цей десерт дуже смачний та його просто готувати. До того ж він може бути низькокалорійним — ви можете знизити його поживну цінність, зменшив кількість цукру у рецепті.
Рецепт кефірного пудингу: інгредієнти
- Кефір — 1 л
- Цукор — 1 склянка
- Желатин — 2 ст. л.
- Вода — 2 склянки
- Сметана — 200 г
- Цукор ванільний — за смаком
Для пудингу рекомендується використовувати жирний кефір. Також за баданням ви можете додати фрукти, ягоди чи горіхи.
Спосіб приготування кефірного пудингу:
- Желатин замочіть у теплій воді, потім на повільному вогні, безперервно помішуючи, доведіть до кипіння, зніміть з вогню та охолодіть до кімнатної температури.
- Кефір, сметану, звичайний і ванільний цукор збийте вінчиком або міксером протягом 5-6 хвилин. Потім, продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте желатин і збийте ще 4-5 хвилин.
- Отриману масу розлийте по формах та поставте в холодильник на 4-6 годин.
Багато хто любить смак малини, проте мало хто знає, що вона ідеально поєднується з пудингом. Раніше ми ділилися рецептом малинового пудингу.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ