Як приготувати печену картоплю з беконом і соусом: простий і смачний рецепт
Страву доповнює неймовірно смачний соус

Як приготувати картоплю з беконом/Фото: Getty images
Картопля з беконом — ідеальна страва для свят. Він простий у приготуванні та неймовірно смачний.
Складові
- Картопля;
- Сіль;
- Перець;
- Масло;
- Бекон;
- Сметана (15-10 відсотків) – 2 столової ложки;
- Пармезан – 1 столова ложка;
- Часник – 1 зубчик;
Як приготувати
- Нарізаємо картоплю гармошкою. Молоду картоплю можна не чистити.
- У розрізи кладемо шматочки бекону, солимо і перчимо, поливаємо олією та запікаємо при 180 градусах 45 хвилин.
- Ріжемо кріп, натираємо часник із пармезаном і заважаємо все це зі сметаною, сіллю та перцем.
- Подаємо картоплю з соусом.
Раніше ми писали, як приготувати дієтичні кекси з вівсянки. Проста і смачна страва ідеально підходить для тих, хто дотримується дієти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні