RU UA
1

Італія вдома: як приготувати соус песто

Рецепти 14:40 - 25 травня 2023

Це легше, ніж здається

Італія вдома: як приготувати соус песто

Рецепт соусу песто / Фото: Pixabay

Соус песто – ідеальне доповнення до багатьох страв. Це, зокрема, паста, бутерброди, салати та навіть супи. Розповідаємо, як приготувати справжній італійський соус вдома.

Вам знадобиться:

  • 50 г базиліку
  • 2 столових ложки підсмажених кедрових горіхів
  • 60 мл оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столових ложки тертого пармезану
  • лимонний сік
  • сіль на смак

Спосіб приготування:

  1. Базилік ретельно промийте та відділіть лише листочки. Стебла будуть гіркими.
  2. У чашу блендера перекладіть листя базиліку, додайте туди часник та пармезан.
  3. Додайте у блендер лимонний сік: вичавіть половину фрукта. Додайте заздалегідь підсмажені кедрові горішки.
  4. Перебийте все в блендері. Потім поступово додавайте оливкову олію та сіль.
  5. Збивайте, поки соус не стане однорідним.

Нещодавно ми ділилися рецептом рататую на сковороді. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин