Італія вдома: як приготувати соус песто
Це легше, ніж здається

Рецепт соусу песто / Фото: Pixabay
Соус песто – ідеальне доповнення до багатьох страв. Це, зокрема, паста, бутерброди, салати та навіть супи. Розповідаємо, як приготувати справжній італійський соус вдома.
Вам знадобиться:
- 50 г базиліку
- 2 столових ложки підсмажених кедрових горіхів
- 60 мл оливкової олії
- 2 зубчики часнику
- 2 столових ложки тертого пармезану
- лимонний сік
- сіль на смак
Спосіб приготування:
- Базилік ретельно промийте та відділіть лише листочки. Стебла будуть гіркими.
- У чашу блендера перекладіть листя базиліку, додайте туди часник та пармезан.
- Додайте у блендер лимонний сік: вичавіть половину фрукта. Додайте заздалегідь підсмажені кедрові горішки.
- Перебийте все в блендері. Потім поступово додавайте оливкову олію та сіль.
- Збивайте, поки соус не стане однорідним.
Нещодавно ми ділилися рецептом рататую на сковороді.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ