Рецепт білої риби з лимоном та петрушкою: на приготування піде не більше півгодини
Корисна та ситна страва, яка досить швидко готується

Як приготувати білу рибу з|із| лимоном в духовці/Фото: Getty images
Біла риба — це неймовірно смачний інгредієнт, який містить багато корисних компонентів. Найпростіший і найшвидший спосіб її приготування — випікання в духовці з лимоном.
Складові
- 200 мілілітрів лимонного соку;
- 1 пучок петрушки;
- 300 г філе риби.
Алгоритм приготування
- Розігріваємо духовку до 180 ° C.
- Викладаємо на лист фольгу. Готуємо ще один аркуш фольги для того, щоб покрити рибу.
- Поливаємо фольгу лимонним соком, посипаємо петрушкою. Викладаємо філе риби на фольгу та накриваємо фольгою. Випікаємо 15-20 хвилин.
Раніше дослідники розповіли про корисні властивості чаю з кропиви. Виявилося, напій має унікальну лікувальну особливість.
Джерело:
Recepty.online.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні