Як на МайстерШеф: рецепт хінкалі від Ектора
Готуємо справжні грузинські хінкалі

Рецепт хінкалі / Фото: колаж МЕТА
Грузинська кухня є однією з найулюбленіших по всьому світу, і недарма: насичені, ситні та неперевершено смачні страви здатні легко завоювати серце будь-якого гурмана. При цьому переважна більшість вважає, що приготувати їх вдома дуже складно або ж неможливо. Ектор Хіменес-Браво спростував цей міф та поділився рецептом.
Вам знадобиться:
- 300 г пшеничного борошна
- 150 мл води
- 300 г фаршу
- цибулина ріпчаста
- 2 чайних ложки хмелі-сунелі
- чайна ложка сушеного часнику
- 20 г зелені
- сіль, перець на смак
Вам знадобиться:
- Змішайте в міксері для тіста борошно, 2 г солі та воду. Потім замішайте тісто руками.
- Сформуйте з тіста ковбаску, загорніть у харчову плівку та залиште в холодильнику на 2 години.
- Подрібніть цибулю та додайте її у фарш разом з хмелі-сунелі, часником, подрібненою зеленню, сіллю та перцем. Ретельно перемішайте.
- Тісто поділіть на 8 частин. З кожного зробіть тонкий млинець.
- На кожен покладіть столову ложку фаршу та заверніть гармошкою. На кінці має утворитися характерний хвостик.
- Воду у великій каструлі доведіть до кипіння та варіть в ній хінкалі протягом 5-7 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом домашньої буженини.
Джерело:
hectorjimenezbravo
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ