RU UA
1

Як на МайстерШеф: рецепт хінкалі від Ектора

Рецепти 16:24 - 31 травня 2023

Готуємо справжні грузинські хінкалі

Як на МайстерШеф: рецепт хінкалі від Ектора

Рецепт хінкалі / Фото: колаж МЕТА

Грузинська кухня є однією з найулюбленіших по всьому світу, і недарма: насичені, ситні та неперевершено смачні страви здатні легко завоювати серце будь-якого гурмана. При цьому переважна більшість вважає, що приготувати їх вдома дуже складно або ж неможливо. Ектор Хіменес-Браво спростував цей міф та поділився рецептом.

Вам знадобиться:

  • 300 г пшеничного борошна
  • 150 мл води
  • 300 г фаршу
  • цибулина ріпчаста
  • 2 чайних ложки хмелі-сунелі
  • чайна ложка сушеного часнику
  • 20 г зелені
  • сіль, перець на смак

Вам знадобиться:

  1. Змішайте в міксері для тіста борошно, 2 г солі та воду. Потім замішайте тісто руками.
  2. Сформуйте з тіста ковбаску, загорніть у харчову плівку та залиште в холодильнику на 2 години.
  3. Подрібніть цибулю та додайте її у фарш разом з хмелі-сунелі, часником, подрібненою зеленню, сіллю та перцем. Ретельно перемішайте.
  4. Тісто поділіть на 8 частин. З кожного зробіть тонкий млинець.
  5. На кожен покладіть столову ложку фаршу та заверніть гармошкою. На кінці має утворитися характерний хвостик.
  6. Воду у великій каструлі доведіть до кипіння та варіть в ній хінкалі протягом 5-7 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом домашньої буженини.

Джерело: hectorjimenezbravo

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин