Автентична закарпатська страва: рецепт пуці голушко лише з трьох інгредієнтів
Пропонуємо досить просту та апетитну страву

Пуці голушко по-закарпатськи/Фото: pinterest
Ця стародавня страва готується всього з кількох інгредієнтів, тому для цього не знадобиться багато сил і часу. Пропонуємо рецепт закарпатських пуці голушко.
Інгредієнти
- картопля середнього розміру – 3 шт.
- вода
- сіль
- борошно
- сало копчене - до смаку (для подачі)
Спосіб приготування
- З відвареної картоплі зробити пюре.
- Борошно потрібно додавати поступово. Спочатку дві столові ложки з гіркою та перемішати. А потім додавати потроху – у міру потреби.
- Замісіть ніжне тісто, яке злегка прилипатиме до рук.
- Поставте на вогонь каструлю з водою і доведіть до кипіння. Поки вода закипає, розкачуйте тісто. Розділіть його на дві частини, зробіть ковбаску та відщипуйте шматочки.
- Пуці голушко варіть в окропі, поки вони не спливуть.
Раніше ми писали, як приготувати пісний капусняк без м'яса. Пропонуємо оригінальний рецепт вишуканої української страви.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ