RU UA
1

Автентична закарпатська страва: рецепт пуці голушко лише з трьох інгредієнтів

Рецепти 10:30 - 03 червня 2023

Пропонуємо досить просту та апетитну страву

Автентична закарпатська страва: рецепт пуці голушко лише з трьох інгредієнтів

Пуці голушко по-закарпатськи/Фото: pinterest

Ця стародавня страва готується всього з кількох інгредієнтів, тому для цього не знадобиться багато сил і часу. Пропонуємо рецепт закарпатських пуці голушко. 

Інгредієнти

  • картопля середнього розміру – 3 шт.
  • вода
  • сіль
  • борошно
  • сало копчене - до смаку (для подачі)

Спосіб приготування

  1. З відвареної картоплі зробити пюре.
  2. Борошно потрібно додавати поступово. Спочатку дві столові ложки з гіркою та перемішати. А потім додавати потроху – у міру потреби.
  3. Замісіть ніжне тісто, яке злегка прилипатиме до рук.
  4. Поставте на вогонь каструлю з водою і доведіть до кипіння. Поки вода закипає, розкачуйте тісто. Розділіть його на дві частини, зробіть ковбаску та відщипуйте шматочки.
  5. Пуці голушко варіть в окропі, поки вони не спливуть.

Раніше ми писали, як приготувати пісний капусняк без м'яса. Пропонуємо оригінальний рецепт вишуканої української страви. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин