Як приготувати курячу грудку з салатом: рецепт смачної дієтичної страви
На приготування цієї страви піде не більше 35 хвилин

Як приготувати курячу грудку з салатом/Фото: Getty images
Цю страву можна по праву називати дієтичною. Воно містить небагато калорій і також різні корисні елементи і здатне надовго наситити. У нашій статті ми розповімо, як її приготувати.
Складові
- Куряче філе зі шкірою - 2 шт.;
- Сухий часник - 1/4 ч. л.;
- Суха цибуля в порошку - 1/2 ч.л.;
- Огірки – 200 г;
- Редиска – 150 г;
- Пір'я зеленої цибулі – 4-5 шт.;
- Кріп - 2-3 гілочки;
- Часник – 1 зубчик;
- Сметана – 3 столові ложки;
- Сіль;
- Перець.
Як приготувати
- Натріть сумішшю солі перцю, цибулі та часнику курячі грудки.
- Покладіть на лист і відправте на розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 20-25 хвилин.
- Огірки та редис потрібно нарізати кубиками, нарубати цибулю. Посоліть та перемішайте.
- Сметану змішайте з натертим часником, сіллю та дрібно нарубаним кропом.
- Витягніть грудки і дайте полежати 4-5 хвилин, потім наріжте і подайте з|із| салатом і соусом.
Нещодавно ми ділилися рецептом домашніх ірисок.
Джерело:
Retsepty.online.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ